Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Nie ma się co ukrywać, w wielu firmach na kopalni , ludzie pracują za 1500 złotych.... To woła o pomstę do nieba.
Bo za takie poieniadze, to sobie można lepić ciastka w piekarni, ale nie ryzykować życie przy wydobyciu "czarnego złota".
Ja jak czasem idę po oddziale i widzę takiego łeba świerzego który mi wciska kit że nie palił papierosa a je*ie szlugami na cały chodnik to mam mu ochotę zaje**ć czekanem w ryj za takie kłamstwo. I zwłoki wrzucić do kruszarki... więc pilnujta się chopy ...
Szczęść Boże
sztyg. zm.
a jednak pracują na kopalni zamiast ciastka lepić. Może zapomniałeś wspomnieć o 13, 14, barbórce, deputacie, talonów, wyprawek, ekwiwalentów. Cukiernik nie ma takich rarytasów, jedynie może sobie palec oblizać z kremu.
a jednak pracują na kopalni zamiast ciastka lepić. Może zapomniałeś wspomnieć o 13, 14, barbórce, deputacie, talonów, wyprawek, ekwiwalentów. Cukiernik nie ma takich rarytasów, jedynie może sobie palec oblizać z kremu.
Zjedź synecku roz na doł to bydziesz prosił żeby cie wyciągli na powierzchnia.
@ sadyk, tylko zauważ, ze ja pisałem o chłopakach pracujących w FIRMACH, a nie pod JSW, czy KW. A to różncia. Sam pracuję w firmie, zarabiam.... no trochę wiecej niż podałem , ale są firmy gdzie 1500 zarabia człowiek w przodku... I wtedy nie ma 13, 14, wegla, ani barbórek...
Bez przesady z tym ryzykowaniem życia. Rolnicy jakoś częściej giną w czasie pracy i jakoś się mniej o tym mówi. A budowlańcy ze względu na najdłuższy staż pracy jaki muszą przepracować są najbardziej poszkodowani i narażeni na utratę życia.
Coś facet mi tu chłop ciula za przeproszeniem Podobno sztygar zmianowy hahahah
To panie sztygarze zmianowy powiedz co to jest haszpel, co to bajlaga, a co to biksa i ryspa ;]
wtedy możesz mi wciskać, ze chodzisz z czekanem na dole.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie