Jak ktoś nie wie na kogo zagłosować to na pewno nie będzie szukał swojego kandydata na forum SADISTIC gdzie znajdują się materiały z wypadkami, śmiercią, fekaliami i seryjnymi mordercami.
Od tego są, spotkania wyborcze,debaty polityczne itp.
Nie nie zaprzeczam sam sobie. Dokładnie piszę że: to forum nie jest miejscem na polityczne przepychanki ale istnieją różne tematy związane z polityką np ten: sadistic.pl/pis-vs-po-zbiorczy-na-dowc🤬y-vt83620.htm
Może zanim zaczniesz się wypowiadać to najpierw sprawdź:
Zbiorczy na piłkę: sadistic.pl/wspaniale-akcje-w-pilce-noznej-pilka-nozna-zbiorczy-vt63227.htm
Zbiorczy na koszykówkę: sadistic.pl/wspaniale-akcje-w-koszykowce-koszykowka-zbiorczy-vt67531.htm
Poszukaj sobie w tym temacie a znajdziesz odpowiedź:
sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26.htm
Nie będziemy tego tłumaczyć każdemu z osobna.
Twój materiał został scalony do tematu zbiorczego o Wyborach i temat uważam za zamknięty.
Jak ktoś nie wie na kogo zagłosować, to sadistic, jest miejscem każdym jak inne, które można wykorzystać do zachęcenia go do oddania swojego głosu na daną partię.
Dlaczego politycy PO, PiS oraz innych partii zaśmiecają miasta swoimi plakatami, bądź bilbordami?
Ten temat, który mi wysłałeś zawiera tylko dowc🤬y związane z polityką.
Owszem te tematy zbiorcze z piłką nożną i koszykówką są jak najbardziej na miejscu, tylko zauważ, że nie zawierają one wszystkich sytuacji związanych np. z piłką nożną, a jedynie "Wspaniałe akcje...", tak samo jak, jedynie kawały "PiS vs PO".
Temat scaliłeś, trudno. Nie umrę od tego, ale przestań ściemniać i mieszać się do tego co znajduje się w poczekalni skoro nie łamie regulaminu i nie jest czymś co rzeczywiście nadaje się na podpięcie pod temat zbiorczy.
podpis użytkownika
Specjalnie napiszę dla Ciebie dużymi literami abyś zrozumiał:
SADISTIC TO NIE MIEJSCE NA POLITYCZNE PRZEDWYBORCZE GÓWNO
Bo za to płacą.
Ty nie musisz zaśmiecać tej strony.
Widzę że miewasz trudności w rozwijaniu skrótów.
np. -znaczy: na przykład
Jak nauczysz się szukać to odkryjesz więcej tematów politycznych na tym forum.
Może zajrzyj do tych tematów a nie sugeruj się tylko tytułem.
Wielki jednodniowy znawco forum SADISTIC najpierw zapoznaj się z zasadami panującymi na forum a dopiero później zacznij mówić co kto ma robić.
KONIEC OFFTOPU
SADISTIC TO NIE MIEJSCE NA POLITYCZNE PRZEDWYBORCZE GÓWNO
Trzeba iść na wybory bo jak ten mały wariat znowu się dorwie do władzy to Polska się cofnie w rozwoju o 4 lata.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.bloodwar, jeśli się mylę to mnie popraw, ale zdegenerowani zwyrole i napoleony z zakładów zamkniętych praw wyborczych nie mają, karteczki nikt im nie da, więc jak ich głos może być równie ważny jak mój czy Twój? Nie chcesz nie głosuj, ja Cię namawiał nie będę, ale Ty zrób to samo - nie namawiaj innych.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz@idź a potem sraj 4 lata że Ci źle i nie dobrze, bo niby k🤬a opozycja przeszkadza, bo k🤬a kryzys i brak środków etc.
Rozp🤬ala mnie hasło, kto nie głosował nie ma prawa narzekać, na kogo bym i tak nie zagłosował to i tak populista i oszust. Więc po c🤬j tracić czas, skoro można sobie piwko albo flaszeczkę wtedy jebnąć.
Wasze p🤬lenie jest żałosne, w większości.
Nie chcesz iść na wybory? No spoko, rozumiem. Ale do k🤬y nędzy zamknij p🤬dę po wyborach i nie p🤬l, że ten kto wygrał jest do dupy.
Od tego są, spotkania wyborcze,debaty polityczne itp.
Bo za to płacą.