Do wszystkich fanatyków po obu stronach: p🤬lcie się !
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Podawaniem szczepionki na raka szyjki macicy chłopcom?
Podawaniem szczepionki na raka szyjki macicy chłopcom?
Podawaniem szczepionki na raka szyjki macicy chłopcom?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Aha. Czyli bawimy się w p🤬lenie od rzeczy i wygrywa ten co powie coś głupszego. Ok. Ty zacząłeś więc ja przebiję:
Leczeniem chorych dzieci ekstraktem z rogu jednorożca podanym w pozłacanej porcelanowej filiżance przez Jezusa Chrystusa?
Fanatyka antyszczepionkowca to jestem w stanie zdefiniować - to osoba która nie poddaje się żadnemu szczepieniu.
Ale nie wiem jak objawia się fanatyzm szczepionkowy.
Czy hiperszczepionkowcem należy uznać osobę, która siebie i swoich bliskich, poddaje wszystkim zalecanym szczepieniom?
Czy może to taka, która szczepi się przeciwko wszystkim istniejącym na świecie chorobom, co zapobiegawczo powtarza rokrocznie?
Ale żeby być takim super hiperszczepionkowcem, to może trzeba jeszcze w domowym zaciszu produkować szczepionki na wszelkie urojone choroby?
Także @ziomandrzej, ekspercie od p🤬lenia się wszystkich ze wszystkimi, odpowiedz mi czym objawia się fanatyzm szczepionkowy?
Wystarczy, że wp🤬la sobie w żyłę wszystko, co tylko ktoś nazwie szczepionką, a także domaga się, żeby inni pod groźbą kary więzienia bądź śmierci też tak robili.