Pisze tak jak by zabrakło mu paliwa nad Balaton.
Chłopakom w Zaleskich opowiadał: Ej Słuchajcie na jakim ostatnio na takim superanckim festiwalu byłem tojtoje czyściutkie i ogólnie zajebista impreza:)
oczywiste jest to że najczęściej do krytyki rwą się ci którzy bez powodu myślą ze ich zdanie kogokolwiek obchodzi, pluja sie do innych bo sami maja smutne zycie, dowartosciowanie sie opluciem innych..
pie r dolenie zza klawiatury i chlapanie jadem bo ktos sie jakos bawi to raczej swiadczy o biedzie umyslowej
zresztą zaden nie przyjedzie nie powie nikomu tam wprost nie wyzwie bo by od razu skonczyla sie jego smutna proba narzucania zdania innym.
Byłem na 7 woodstockach z czego 1 w 2007 i z tej imprezy to chyba tylko nazwa i miejsce to samo zostało. Tak jak ktoś wcześniej pisał próba uszczęśliwienia wszystkich zrobiła z festiwalu jarmark.
no i co tam onaziści? ktoś wam pokazał rzeczywistość i dupa boli? ohh, zapomniałem że ludzie waszego pokroju mają ból istnienia nie z powodu tego, że inni mogą się dobrze bawić na jakimś festiwalu. umrzyjcie, nie pozdrawiam.
Jeździsz z dzieckiem na imprezy gdzie pijani ludzie taplają się w błocie i ćpają po namiotach? Pewnie startujesz w konkursie "Ojciec roku 2017". Co do WOŚP to sam daję kasę co nie zmienia faktu że ta impreza to syf. A rząd nie bierze żadnego WOŚPU pod uwagę, bo zbiera on groszowe pieniądze. Budżet NFZ co roku to jakieś 70mld więc 50mln to jest raczej darowizna którą jest w stanie przekazać pierwszy lepszy miliarder w Polsce.
Przykro jest czytać wypowiedzi młodych ludzi, takich jak ty, którym PiS bez większego problemu wyprał mózgi. Ale jak wiadomo ich propaganda dociera w większości do osób o niższym ilorazie inteligencji i z bardzo niskim wykształceniem. Więc szkoda strzępić ryja.
Czytając te komentarze o tym, że na woodstock trzeba bombę zrzucić mam tylko jedno odczucie - Polacy to jednak robacy i zwierzęta jak to Testoviron ujął
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie