Mówisz, że mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne, a w tym samym komentarzu określasz wszystkich zbierających na WOŚP lewackim ścierwem. Lepszego przykładu hipokryzji dawno nie widziałem
A gdzie tam znalazłeś stwierdzenie, że akurat ten konkretny klecha jest pedofilem? A że mam mundurek organizacji w której ten sport jest nagminny to już inna sprawa. Jest za to starym, zgorzkniałym i chamskim typem, żyjącym od lat jako pasożyt na dzięki nie kumającym staruszkom i poj***nemu państwu. Ale zaletą tego typa jest to, że skutecznie odpędza młodych od kk.
A gonić to sobie może za ministrantami po zachrystii , a nie kogokolwiek z chodnika przed kościołem.
A ch*j to kogo obchodzi.
Kiedy przyjdzie Ci spełnić ostatnie życzenie Twojej Mamy, zrozumiesz, w co się wpakowałeś. O ile krytycznie myślisz i masz honor, by spełnić ostatnie życzenie. Sam zobaczysz, jak będzie.
Co ma się WOŚP do lewactwa??? I co ma się to że ktoś nie lubi kościoła do tego że idzie pod niego bo tam można spotkać ludzi którzy wrzucają do puszki?