Czekamy na wywód o tym, jak bardzo bogaty intelektualnie jesteś, nie-polaczku. Pewnie tylko na forum możesz komuś pocisnąć biedą intelektualną i nie narazić się na śmieszność
Dobra więc do autora tematu:
Nie jestem "chłopcem w rurkach", skończyłem szkolę wojskową (moja jednostka JW1328) ale nadal nasuwa mi się jedno pytanie, po co jarać się wojskiem nie będąc w nim?
Skoro tak Ci się to podoba "twardzielu" drogę do najbliższej wojskowej komendy uzupełnień pewnie znasz (NSR).
Wojsko to nie tylko piękne filmiki w internecie!
To nie jest zabawa w lesie!
Wstąp a może skończysz się tym tak bezgranicznie jarać.
Ps. Nie mam nic wspólnego z tym debilem wyżej.
Chodzi mi tylko o to że ludzie jarają się wojskiem bo widzą widowiskowe filmiki w telewizji/internecie a rzeczywistość jest zupełnie inna.
w Polsce nie ma dostępu do broni ,więc kazde robactwo z nami wygra bo oprócz wojska i byłych milicjantów większość cywilów widziała tylko broń w filmach
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie