Wys艂any:
2018-12-05, 8:55
, ID:
5330795
2
Zg艂o艣
Ronaro w 2014 typ podobny do tego Pana tej 艂azienki przekr臋ci艂 mnie na ponad 60tys po prostu zapomnia艂 zap艂aci膰 dwie ostatnie fv. Teraz przyblize Ci sytuacj臋 z s膮dem, wszystko mia艂em na papierze zapowiada艂o si臋 pi臋knie a 偶ycie pokaza艂o 偶e od niezaplaconych fv zap艂aci艂em podatek dochodowy plus VAT bo w 艣wietle naszego prawa wystawienie fv to jak bym te pieni膮dze mia艂 wyrok prawomocny na moja korzy艣膰 co z tego go艣膰 za dwa tygodnie og艂osi艂 upad艂o艣膰 i za艂o偶y艂 inna firm臋 z inn膮 nazw膮 i siedziba no i taka osoba w 艣wietle Polskiego prawa to ju偶 nie ten sam Kowalski co wisi ci pieni膮dze. Do dzi艣 ta sprawa ci膮gnie si臋 jak smr贸d po kalesonach komornicy z automatu w komputerze sprawdzaj膮c d艂u偶nika maja 偶e takich jak ja ma o na peczki i z automatu mam piecz膮tk臋 d艂u偶nik niewyplacalny i nawet nikt nie 偶膮da sobie trudu 偶eby zobaczy膰 w jakiej willi go艣膰 sobie mieszka. Takie s膮 Polskie realia i wierzenia 偶e jak sobie sam nie poradzisz w takiej sprawie to za艂atwi to za ciebie s膮d. Na jego miejscu i tak zrobi艂 za ma艂o butla z gazem 偶eby p贸艂 tej cha艂upy nie by艂o to nazwa艂 bym sprawiedliwym zachowaniem bo by艂a by i kara i naucz膮 w jednym. Pozdro