Nie wiem co ludzie widzą paląc to gówno. Jak miałem 15-17 lat to paliłem w ramach buntu i solidarności z kolegami, ale przeszło mi. Zresztą wtedy paczka kosztowała 3-5zł. Ale nie rozumiem jak można płacić po 10zł za to żeby zj🤬 sobie zdrowie i nic z tego nie mieć. Rozumiem naj🤬 się, bo jest bania. Rozumiem się upalić, bo chillout. Rozumiem nawet się naćpać czymś twardym, bo też jakaś faza jest. Ale palić papierosy? Zaciągniesz się, wypuścisz i co masz? Nic oprócz smrodu z japy, szczuplejszego portfela i zj🤬ego zdrowia. Przyłóż ryj do rury wydechowej i się sztachnij, będziesz miał to samo, tyle że taniej.
@bloodwar
klamiesz. mogla nie palic papierosow i dostac raka pluc, ale nie ma c🤬ja zeby zdrowo odzywiajac sie dostac raka. moze stosowala "diety" odchudzajace, ale wp🤬lala gumy do zucia czy kole light to sie nie dziw ze na raka padla. albo sobie to wymysliles po prostu:P
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Jak myslisz ze palacze pala bo im to sprawia przyjemnosc i specjalnie chca sobie z🤬bac zdrowie to jestes idiota (chociaz papieros po jedzeniu/do piwa sprawia przyjemnosc). To jest k🤬a nalog a nie hobby
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.