Gdy miałem 10 lat, przeciągnął mnie tak blablador przez pół ogrodu, bo smycz sobie zawinąłem wokół nadgarstka. Rodzina śmiechu miała co niemiara, piękne lata 80-te. Blizny mam do dzisiaj.
Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Towarzysz dupov? Łosz k🤬a jego mac. Przecież ty na ruskim froncie w Ukrainie kible kradłeś. Jeszcze żyjesz?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Żyje tylko dlatego, że udaje mu się jakimś cudem swoich permanentnie schlanych generałów przekonać, że jego propaganda w polskim necie przynosi jakiś skutek
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!