Sam jeżdżę motocyklem, ale jak widzę takich debili to mnie k🤬ica zalewa. Potem taki debil zabije siebie i oby tylko siebie i opinie o wszystkich jest jaka jest.
Jak zwykle większość tutaj źle mu życzy bo żal dupę ściska że nie stać na moto a co najwyżej na truchło w LPG. Fakt że nie pochwalam takiego zap🤬lania po ulicy. Od tego jest tor. Ale osobiście bardzo lubię motocykle i od czasu do czas sam jak mam możliwość to chętnie się przejadę jak człowiek. Jest coś takiego jak adrenalina która uzależnia. Kto jechał jakimś szybszym motocyklem ten wie o czym piszę. Ale że życie to nie gra na komputerze to trzeba się hamować z wygłupami. Ja mu życzę bezwypadkowej jazdy i opanowania bo nie jest sam na drodze. A ja już zaliczy dzwona to niech zabije tylko siebie.
Ale żenada... Przecież wiadomo ze oni nawet nie odpala silnika żeby za nim pojechać bo po co
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!