No tak pomagał między innymi zachęcać ludzi do bratobójczej walki, pozwalając by jego pracownicy święcili narzędzia do zabijania, pomimo ze bóg którego ponoć reprezentuje, dał przykazanie w biblii na która oczywiście ów papież się powoływał aby nie zabijać. Lepiej nawet w wojskach są kapelanie. Katolicy natomiast nie tylko zabijają bliźnich ale i swoich współwyznawców.
Sam papież tak naprawdę to polityk, który pod płaszczykiem szczytnych idei religii prowadzi politykę, wraz z innymi państwami.
Jeżeli dla ludzi ta osoba która postępuje wbrew temu co głosi jest dla kogoś autorytetem to współczuje ludziom pokładającym ufność w hipokrytach.
Katolicy natomiast nie tylko zabijają bliźnich ale i swoich współwyznawców..
podpis użytkownika
gravityrevolt.orgNajpierw był ten co krył pedofilie (Ten którego imienia nie wymienię bo mnie znajdą i zabiją pseudo-narodowe i katolickie siły) a teraz były hitlerowiec... Piwko za te grafiki wyżej się należy i należy się za wszystko co potępia tą czarną hołotę...
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?Heh, najśmieszniejsze nie są same obrazki, ale późniejsze reakcje nietykalnych katoli
![]()
Czasami można pośmiać się z zabawnych rzeczy na temat religii. Ale... papieży było więcej, dlaczego nikt nie pisze o innych?
Śmiejemy się z tego co nas otacza i spotyka na co dzień. A że żyjemy w katolandzie to się śmiejemy z katoli, nie muzułmanów itp. Otaczają mnie również pomniki, ulice, skwery i ronda JP2, człowieka który zaprowadził pokój na świecie, miał moc uzdrawiania, wyzwolił Polskę z rąk komunistów, itd. To się nazywa 'kult jednostki'. Wielu (w tym mnie) to śmieszy. Tyle.
K🤬a, gimbusiarstwo się dorwało do tematu i wstawia super obrazki. Nie, nie jestem ze środowisk skrajnie katolickich, radia maryja itp. Natomiast bawi mnie widok 15 latków naskakujących na papieża i kościół, chociaż jedyną krzywdą jaką od niego doznały to wyciąganie przez mamusię na mszę. Ale 15 latek mamusi nie podskoczy, więc w internecie może być wielkim hejterem chrześcijaństwa.
Jestem tylko ciekawy co zrobicie, jeśli uda Wam się już spalić wszystkie kościoły, powiesić księży i wpier**li się do Polski arab z meczetem. Ale hejtowanie muzułmanów pewnie nie jest na czasie, sry :/
A przy okazji, hejterzy.
apostazja.pl/
Stronka udziela wskazówek jak się z kościoła katolickiego "wypisać". Więc jak już dorośniecie, to skorzystajcie z niej i wy*****alać.