@nameless
używałem appla, myszka miała tylko jeden przycisk i brak scrolla... dziękuję dowidzenia
Tylko Granie na konsoli > granie na pc.
chyba w fife albo jakies pro skate costam![]()
mimo kilku prob dalej nie wyobrazam sobie normalnego grania w strzelanki z celowaniem przy pomocy padato sie po prostu do tego nie nadaje
![]()
a to że z pada się gorzej celuje to gówno prawda
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.[bo ogólnie w gierki nie gram, za stary może jestem na to
Xbox ps czy pc czy to jest ważne ? Normalny człowiek ma wyj🤬e na czym pogrywa o ile w ogóle w coś pogrywa...
@namelesss
idź się z kolegami miziać pisiorami gdzie indziej...
Jedyne co mnie wk🤬ia, to tępy hejt i 0 jakiegokolwiek pojęcia oraz argumentów, a jak przychodzi do konfrontacji, to sraka, że ktoś jest fanbojem (i nadal 0 argumentów).
do grania oczywiscie najlepsza jest konsola, ale i tak większość powie że pc lepszy ( bo prawda jest taka że ich po prostu na to nie stać ) a to że z pada się gorzej celuje to gówno prawda
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.