Jestem płetwonurkiem.
Facet ma fistaszka zamiast mózgu. Rekiny głodne, poczuły krew. Do tego mota się w wodzie jak wystraszona foka. C🤬j z rybą, ale krew i taka duża foka w wodzie to łakomy kąsek dla rekina, tym bardziej że są dwa. Grają zespołowo.
Typowy maczo z małą kuśką, podnoszący swoje ego kłusowaniem. Za dźganie rekinów przez swoją głupotę - powinny go wj🤬.
A kolegom sadolom wyżej zalecam wizytę u okulisty.
a p🤬lisz demger jak bys nigdy rekina nie dźgał
ciekawe jak ty bys sie k🤬a w takiej sytuacji zachowal ze 200kg rekiny na ciebie napieraja ...
Jestem płetwonurkiem.
Facet ma fistaszka zamiast mózgu. Rekiny głodne, poczuły krew. Do tego mota się w wodzie jak wystraszona foka. ch*j z rybą, ale krew i taka duża foka w wodzie to łakomy kąsek dla rekina, tym bardziej że są dwa. Grają zespołowo.
Typowy maczo z małą kuśką, podnoszący swoje ego kłusowaniem. Za dźganie rekinów przez swoją głupotę - powinny go wj***ć.
Jestem płetwonurkiem.
Facet ma fistaszka zamiast mózgu. Rekiny głodne, poczuły krew. Do tego mota się w wodzie jak wystraszona foka. C🤬j z rybą, ale krew i taka duża foka w wodzie to łakomy kąsek dla rekina, tym bardziej że są dwa. Grają zespołowo.
Typowy maczo z małą kuśką, podnoszący swoje ego kłusowaniem. Za dźganie rekinów przez swoją głupotę - powinny go wj🤬.
A no nie dźgałem.
Zacząłbym od tego, aby nie ranić ryby w pobliżu rekinów, następnie bym nie nap🤬lał kończynami we wszystkich kierunkach świata okazując strach. Nie wiem czy wiesz, ale zwierzęta go wyczuwają i wiedzą, że już świstak wychodzi Tobie okrężnicą. On dźgał rekiny bo złamał te dwie zasady i nic innego mu nie pozostało. Przez głupotę. Z rekinami można nurkować i to nie w klatce. Tylko k🤬a trzeba wiedzieć jak.
A co mial by zrobic panie pletwonurku? dac sie ujebac? tak z ciekawosci pytam bo sam nigdy nie nurkowalem
A jak bys ta rybe upolowal nie raniac jej? chloroformem? czy ogluszyl bys ja pala? Tylko nie pisz ze bys na nia nie polowal bo wydaje mi sie ze koles z harpunem nie przyszedl tam zbierac perel
Znacie te odpowiedzi na forum ?.. na pytanie jak zmienic kolo bez lewarka pierwszy majster pisze "kupic lewarek"
Jestem płetwonurkiem.