podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Świat się zmienia, ludzie się mieszają między krajami, ojczyzna jest tam, gdzie spokój i rodzina. I nie bedzie juz tak, że Polska dla Polaków!
Jak napisałam, ze poszłabym za nią walczyć okazałam się głupkiem
Braun, qrwa, twierdzi, że Auschwitz to fake.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jak ktoś pisze brednie, że tak rodził się brunatny faszyzm w Niemczech lat 30, 40, że tak się III Rzesza kształtowała to już wiem, że pół książki o tym nie przeczytał i powiela bzdury serwowane w TVNach dla lewackich przygłupów i starych bab co tylko w garach siedzą.To porównanie jest większą piramidalna bzdura niż powiedzenie, że Bolid F1 i traktor to samochody bo mają po 4 koła. No ale przecież tu oceniają pracę mechaników czy kierowców wyścigowych ludzie bez prawa jazdy i samochodu to co ja narzekam hehe
Ciężko się czyta jedno dłuuuugie zdanie.
Skąd wiesz, czy nie bedziesz brudasem w Finlandii?
Nie bronię nikogo. Nikogo na chatę nie mam zamiaru zapraszać. Tak samo jak i Ty nie życzę sobie dzikusów w naszym kraju.
Ale doceniam ludzi pracujących i prowadzących się poprawnie. Tylko tyle.
Ojczyzna gdzie Mieszko? To chyba tylko dla nas i to już nie wszystkich popytaj znajomych, kolegów, Sadoli - co by zrobili w razie konieczności obrony tej ojczyzny.
Jak napisałam, ze poszłabym za nią walczyć okazałam się głupkiem ale to inny temat.
Piszę bzdury, bo? Bo Polacy na zachodzie to nie imigranci? Bo Polacy za granicą nie mordują i im nie odp🤬la?
Mordercami i pedofilami sa tylko przyjezdne brudasy? Bo nie wiem, o co kaman...
Pierwszy z brzegu wyczyn:
I teraz co? Wszyscy Polacy won z GB?
Czy że jak?
Upaińcy twierdzą, że Rzeź Wołyńska to fejk.
Znamienne jest to, że Braunowi za jego twierdzenie grozi wyrok.
A im nie.
Ciekawe, prawda?
Tobie się generalnie ciężko czyta i przyswaja cokolwiek zawierające jakąkolwiek logikę. Pojmij w końcu, że to wszystko co się dzieje ma na celu ochronę również TWOJEJ OSOBY. Czarni i brudni nie chcą się asymilować, są tępi, więc idą na skróty, a skróty to gw🤬ty, morderstwa, kradzieże. Na ten moment obcokrajowcy z normalnych krajów bardzo sobie chwalą wizyty w Polsce, jak tu jest bezpiecznie i czysto w porównaniu z krajami ich pochodzenia. Niech tak zostanie.
Gdybyśmy to my stworzyli to piekło prędzej bym może zrozumiala motywy tego wysrywu...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Ż🤬dki starają się sprawiać wrażenie, jakby to tylko oni padli ofiarą szwabów.
Podczas gdy sami zachowywali się identycznie jak niemcy, działając w ramach sowietów.
Starają się sprawić i umocnić propagandowo wrażenie, że byli WYŁĄCZNIE niewinnymi ofiarami, co mocno odbiega od stanu faktycznego. (vide
film "Opór" '08, przedstawiający rażąco zafałszowaną historię koszernej, rzekomo antyniemieckiej, "partyzantki")
Dlatego rozumiem Brauna.
Niech atakuje podejście Ż🤬dów! Można to robić w różny sposob... ale on swoimi słowami uwłacza ludziom wielu narodowości, którzy to przeżyli, a tym bardziej zginęli.
To late.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Nie daje Ci do myślenia fakt, że w nie można negować ludobójstwa ż🤬dów, ale można zaprzeczać zbrodniom na ?
Pisze się "latte".
To latte!