podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Na plus to by wyszło gdyby te matoły wybrały się pod pierwszy lepszy uniwersytet i zrobiły porządek z julkami, tylko te podnóżki nie są w stanie ogarnąć kto jest głównym winowajcą obecnego stanu rzeczy to też prędzej skatują jakiegoś Bogu ducha winnego hindusa.
Może i wydaje się to troglodyczne i debilne co robią Ci Polscy "chuligani" ale w gruncie rzeczy długofalowo może mieć pozytywny skutek. Inteligentni pracujący ludzie z obcych krajów dostaną inteligentne informacje od takich samych Polaków że Polski się nie trzeba bać można tu żyć, pracować i byc szczęśliwym. A te kurestwo socjalne z nad sachary dostanie pocztą pantoflową info od patusow z zamkniętych ośrodków, że tu jest lipa i nie jest tak przyjaźnie jak w Niemczech. Może i źle to wygląda ale piętno na inżynierach może odcisnąć. Finalnie na plus
Czytaj ze zrozumieniem. To jest hostel dla PRACOWNIKÓW.
Dla mnie dno i 3 metry wodorostów, to co sie teraz dzieje w naszym kraju.
Zezwierzęcone bojówki na granicach, zaczepiający nawet turystów lub gości, bo choć brudasów nie ma, kogoś trzeba nap🤬lać.
Teraz banda żuli i ostatnich łajz zaczepia pracujących ludzi, bo mają czelność nie być Polakami.
Braun, qrwa, twierdzi, że Auschwitz to fake.
Quo vadis, Polsko?
Człowieku,ten typ łaził pod przedszkolem.,czego nie rozumiesz?
My Polacy musimy poznawać zwyczaje w krajach do których jedziemy żeby się nie narażać,niech to działa w obie strony.
Niech wiedzą że u nas dzieci są święte.Nie ma takiego łażenia.
I kłaniają sie podwójne standardy ,,zezwierzęcenie'' brakuje mi tu tylko zwrotu polskie świnie. Nie ładnie. Przecież to mowa nienawiści, 🙂. Co do Brauna, to są koszty wolności słowa , które musimy ponieść i tyle. Zapewne nie byłeś/byłaś sprawdzać czy ziemia jest płaska? niektórzy tak twierdzą przecież. A z tą emigracją to ludzie poprostu się boją, zabronisz im ? Każdy widzi jak wyglądają realia Hiszpanii , Francji, Niemczech, Szwecji itd. A jakby służby państwowe , działały sprawnie od początku, nie było by biegania z pizzą pod granicą tylko wspólne pokazanie Łukaszence , żeby wyp🤬alł, wałków na wizach, wyzywania pograniczników, robienia za taxi dla niemieckiej policji która podrzuca nam obcokrajowców na oświadczenie ustne. Tylko sprawnie działające państwo, które potrafi wyłowić ludzi którzy są potrzebni i bezpieczni dla nas. A innym uniemożliwić wjazd do NASZEGO kraju. To uwierz mi , ani Niemcy by tu nikogo nie podrzucali , ani żaden zezwierzęcony obywatel nie siedziałby by w swoim wolnym czasie na granicy. A poza tym porównywanie tej sytuacji do niemiec lat 30 , to dowód na brak wiedzy. No bo chyba nie strachu i obawy. Bo przecież skoro innym zabraniasz się bać, to Tobie tez nie wypada. I tak myślę,że jak sobie uświadomimy, że pomimo naszej wesołej uninnej rodzidzinki w której jesteśmy, która aktualnie pod rządami lewicowych liberałów popełnia gospodarcze i społeczne samobójstwo . Każde państwo które jest jej częścią gra na siebie, to może wtedy coś sie zmieni.
Polskie k🤬y stadionowe mocni w kupie i nie tam gdzie trzeba, patusy