Co ci się w niej nie podoba? Bo ja nie widzę wad: ani tatuaży, ani żelastwa, ani nadmiaru tłuszczu, ani widocznego brudu, itd. Ładne włosy, (ryja zbyt mało widać), dojce, brzuszek, biodra. Zadek średni. Nogi i stopy też przyzwoite.obrzydliwa maciora.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Co ci się w niej nie podoba? Bo ja nie widzę wad: ani tatuaży, ani żelastwa, ani nadmiaru tłuszczu, ani widocznego brudu, itd. Ładne włosy, (ryja zbyt mało widać), dojce, brzuszek, biodra. Zadek średni. Nogi i stopy też przyzwoite.
Coś mi się widzi, żeś kolego też waginosceptyk...
Co ci się w niej nie podoba? Bo ja nie widzę wad: ani tatuaży, ani żelastwa, ani nadmiaru tłuszczu, ani widocznego brudu, itd. Ładne włosy, (ryja zbyt mało widać), dojce, brzuszek, biodra. Zadek średni. Nogi i stopy też przyzwoite.
Co ci się w niej nie podoba? Bo ja nie widzę wad: ani tatuaży, ani żelastwa, ani nadmiaru tłuszczu, ani widocznego brudu, itd. Ładne włosy, (ryja zbyt mało widać), dojce, brzuszek, biodra. Zadek średni. Nogi i stopy też przyzwoite.