@johjohnson
powiedział ktoś co całe życie siedzi i przed kompem i myśli że coś zmieni.
Następny pajac, który gówno wie o co chodzi, a się wypowiadaBrawo!
@Matuus Weź k🤬a przeczytaj jakieś wiadomości na temat islamizacji europy i później zacznij pisać brednie w internecie.
wczoraj zalogowałem się na sadola pierwszy raz od dwóch miesięcy ale myśl co chcesza na zmienianie świata mam wyj🤬e jak stąd do Kopenhagi
![]()
a wy się tak w tym Mrągowie wzajemnie wspieracie czy ki c🤬j?może jakieś gejzerowskie koło wspólnej pomocy?
![]()
podpis użytkownika
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
I właśnie przez takich ludzi "co mają wyj🤬e" politycy jebią ludzi w dupę bez wazeliny, emigranci się panoszą mając większe prawa niż rdzenni mieszkańcy a dlaczego? bo tacy jak ty mają wyj🤬e.
(...) szanuję wiarę chrześcijańską, bo jest fundamentem całego cywilizowanego świata. Historia chrześcijaństwa nie jest idealna, ale jej ideały są przestrzegane w naszym społeczeństwie i na nich ono jest zbudowane. (...) inne religie też są gówno warte. Tylko to opluwane przez was chrześcijaństwo jest normalna religią.
kościół wykreował postać Polaka konserwatysty mało tolerancyjnego dla islamu i innego ścierwa, ponieważ głęboko wierzącego w boga chrześcijańskiego. To sprawia, że u nas ta luka nie jest tak duża jak w krajach zachodnich i nie pałęta się u nas dużo tego ścierwa. Inna sprawą jest to, że oni liczą tylko na socjal, ale moim zdaniem jeszcze na wiele lat jesteśmy zabezpieczeni przez ich inwazja właśnie dzięki bądź co badź kościołowi.
Pomimo tego, że czuję się chrześcijaninem, ale nie katolikiem to nie opluwam, bo wiem że jest to solidny fundament dla naszego społeczeństwa zabezpieczający nas przez wszelkim szlamem typu homoseksyalizm, tolerancja i inny ściek poglądowy.
A dla chłopaków z Francji wielkie brawa widać, że młodziez się budzi,
Po stokroć bardziej wolę być "głupim chrześcijaninem" niż cokolwiek innego...
I właśnie przez takich ludzi "co mają wyj🤬e" politycy jebią ludzi w dupę bez wazeliny, emigranci się panoszą mając większe prawa niż rdzenni mieszkańcy a dlaczego? bo tacy jak ty mają wyj🤬e.