[troll]Bóg istnieje, czy tego chcecie czy nie!
Niema dowodów, że niema Boga![/troll]
podpis użytkownika
lastfm.pl/user/Nikers@Albercik mądrze prawisz, aczkolwiek mam tylko jedno do dodania:
Każdy wierzy w co chce, lecz jeżeli wierzy naprawdę to nic nie upoważnia go do pisania takich postów, jak i obrażania innej religii. Trzeba być człowiekiem na poziomie i respektować zdanie innych, niestety w tym dzisiejszym świecie nie widać tego i takie zjawisko nie występuje, ludzie za bardzo biorą do siebie termin "Wolność słowa" i przekraczają cienką granicę pomiędzy wyżej wymienioną a "Obrazą, oszczerstwem, wyzwiskiem". A już w ogóle jak poczują się w sieci anonimowy wtedy puszczają wodzę fantazji i włącza się w nich ta wrodzona głupota, która wypływa na forach internetowych, bo za takie uwagi w świecie realnym mogli by dostać w twarz, bądź zostać pozwani do sądu.
podpis użytkownika
"Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury."nie wiem czy zauważyłeś, ale nie napisałem nic obraźliwego. Starałem pisać obiektywnie, bez względu na to co ja mam swojej sadystycznej głowie.
Po drugie: Kolejna część mądrali cały czas używa połączenia bóg=katolicyzm. Też trzeba być dość ograniczonym i kierować się ówczesnym trendem na gnojenie wszystko co katolickie i obnoszenie się ze swoim ateizmem.
Po trzecie: P🤬licie jakie to jest pewne, że Boga nie ma i to że nie ma dowodów na jego istnienie. Chciałbym zauważyć, iż do tej pory nie wymyśliliście Wy oświeceni ludzie nauki (tak j🤬 boga i to co z tym związane) jak powstał wszechświat, skąd człowiek ma duszę, jak coś martwego (atomy
) mogło zamienić się w coś co myśli, czuje i np. zabija z czystej chęci zabijania.
I wreszcie po czwarte: Proponuję, jeśli jesteście tacy oczytani i biegli w teologii i pochodnych, zapoznać się z ZAKŁADEM PASCAL'A. NA prawdę nie wiem kto jest większym frajerem : ten kto wierzy w jakiegokolwiek Boga( nie tylko na świecie ludzie wierzą w Chrystusa, żydów wybranych itp), czy zajebiści ateiści którzy nie wierzą i magą z tego mieć c🤬ja wielkiego
Pozdrawiam
1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną.
A Wy się, katolicy, modlicie do Maryi...
O Jezusie nie napiszę bo, ponoć "Są trzy osoby boskie - Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty".