Wysłany:
2013-02-03, 1:45
, ID:
1815502
Zgłoś
Pani M. G. jest restauratorką, nie kucharzem, więc o gotowaniu wie tyle, co ja o urządzaniu sali- czyli cały c🤬j. Od 5 lat zajmuję się gotowaniem zawodowo, jestem po szkole gastronomicznej, gotuję w najlepszych restauracjach w tym kraju, ale M.G? Każdy szanujący się kucharz obśmiał Master Chef, Kuchenne Rewolucje, MG i inne twory tego typu. Tego nie da się oglądać, bo się nóż w kieszeni otwiera człowiekowi, który wie o co w tym wszystkim chodzi.
Wracając do filmiku- Polska mentalność- nawp🤬lać się za grosze, niekoniecznie dobrego jedzenia. Dużo czasu minie a wody w Wiśle upłynie zmieni się podejście Polaków do jedzenia i płacenia za produkt wysokiej jakości.
Co do homarów- da się w Polsce zjeść świeże, dobrze przyrządzone homary, tylko że trzeba za nie słono zapłacić.