widać, że swojego samochodu to ty nigdy nie miałeś. Tak dla Twojej wiadomości rdza na tarczach przy średniej wilgotności powietrza pojawia się po 4-5 godzinach. Nie znasz się, to sklej wary
Jak jeździsz polonezem i tarcze masz z odzysku to może i tak. W normalnym samochodzie z tarczami o jako takiej jakości i po tygodniu nie będzie rdzy, a na pewno nie w takiej ilości jak tu. Jeżdżę raptem Laguną i mam tarcze TRW (dla nieobeznanych: nic nadzwyczajnego) i nawet po wilgotnym weekendzie nie ma oznak rdzy. A co mówić w Nowym samochodzie zapewne na oryginalnych tarczach...
Ja p🤬lę, a Wy dalej? Master-PL, nie będę Ci ubliżał, ale poziom zarówno Twojej inteligencji, jak i wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia. Tkwij więc w swoich przekonaniach.
Pierwsza miała w sobie tyle elokwencji że nie przebiłbyś tego w swoich trzech wcieleniach do przodu.
Moje obecne wcielenie niszczy swoją obecnością takich jak Ty, nie muszę nawet kiwnąć palcem. A teraz wybacz, zakończę offtop, a Ty płoń dalej daremnymi ripostami.
Moje obecne wcielenie niszczy swoją obecnością takich jak Ty, nie muszę nawet kiwnąć palcem. A teraz wybacz, zakończę offtop, a Ty płoń dalej daremnymi ripostami.
Aż dam Ci piwo za tę parodię riposty dorównującej poziomem "Pudelkowi".