Widzę, że sami kierowcy rajdowcy na forum.

Napiszę coś czego nie napisał i pewnie nie napisałby nikt na forum.
!!! Ten gość nie stwarzał zagrożenia na drodze!!!
Owszem trochę małe odległości miał między samochodami z naprzeciwka (jak widział, że mu zjeżdżają to cisnął dalej) ale bez dramatyzmu. Widać, że koleś lubi jeździć agresywnie i mu to wychodzi. Jeżeli chodzi i linie i zakręty to wg mnie są tylko sugestie dla emerytów w matizie żeby zdążyli wyprzedzić rower. Widział wszystko za zakrętem, że nic nie jedzie to samo na wysepce. Było czysto to wyprzedzał a nie przejmował się białymi liniami. Zauważcie, że gdyby nie oznaczenia na drodze to nie było żadnej podbramkowej sytuacji i zawsze miał się w razie czego gdzie schować.
Większej winy i większe niebezpieczeństwo stwarzają Ci emeryci co jadą zderzak za zderzakiem i tak w 3 auta nie ma nawet jak ich pojedynczo wyprzedzić a 3 auta za jednym razem to trzeba mieć coś pod maską. Potem oczywiście napisze się, że wariat wyprzedzał 3 auta na drodze i spowodował wypadek. Takich sytuacji jest multum (osobiście na chama się wpycham i wyhamowuje każdego z nich po kolei niech się uczą odstępów). Jeżeli trafią się dwa tiry z w/w przypadku oraz kiepski kierowca z słabym autkiem to już się tworzy zator i kolejny ma do wyprzedzenia 2 tiry + auto. Tak się robią potencjalnie niebezpieczne sytuacji.
Sam jeżdżę czasami takim stylem jak na filmiku i nie robi to na mnie wrażenia. Nigdy nie "zrobiło mi się ciepło" z mojej winy tylko z popisów innych użytkowników. Dla dobrego kierowcy taka jazda nie jest niebezpieczna.
P.S. Tak mam BMW.
P.S. 2 Tak mam poniżej 23lat.