P.S. Tak mam BMW.
![]()
P.S. 2 Tak mam poniżej 23lat.![]()
Na wprost tak. Na zakręcie w prawo gdy wyprzedzam normalnie z lewej, czasem nic nie widzę z racji rosnących drzew. No ale Ty jak to napisałeś - on widział. C🤬j mu w przełyk bo i tak są do tego przepisy.@artiee nie bądź śmieszny wszystkie zakręty były doskonale widoczne bez żadnych drzew i tego typu zasłon. Nie wnikam może masz klapki na oczach jak jedziesz albo nie jesteś w stanie ocenić jak coś nie jedzie na wprost Ciebie.
Co to k🤬a kogo obchodzi, zdałeś prawko czy tata kupił? Masz linię ciągłą to nie wyprzedzasz, proste? Chociażbyś miał i p🤬dyliard KM i drugi tyle momentu obrotowego. A jak nie to łapiesz punkty w najlepszym wypadku.Zachowujecie się jakbyście mieli w swoich autkach 70-80 KM i naprawdę nie mieli czym wyprzedzać. Wszyscy jechali równo i nie było żadnego niebezpieczeństwa. Proszę sobie odszukać pełną wersję filmu gdzie później gość mocno przesadza i jest niebezpieczny ale rozmawiamy o tym fragmencie.
Wyżej Ci napisałem ,zdaje Ci się.... Doświadczenie bierze się z ilości nałapanych kilometrów i sytuacji z nimi związanych. Ile Ty możesz mieć 10-20 tysięcy? W dupie byłeś i c🤬ja widziałeś.Jeżdże od ponad 4 lata i uwierz mi że doświadczenie mam większe niże 90% ludzi na drogach.
ja mam 1001 konnego Veyrona od wieśwagena. Nie rób z siebie debila, nikt nie da w takim wieku Twoim i firmy auta w leasing.Co do auta to 4-letnie z prawie 200 konnym dieslem, więc jest czym jechać i w leasingu na własną firmę, niestety nie od tatusia.
![]()
Co do wyjaśnienia. W terenie zabudowanym jeżdże maks 80 poza do 140-150 więcej nie ma sensu. Nie ma szału.
@ Don Tomasino. Czyli jednak się nie myliłem.
A więc w twojej opinii najlepiej nie zrobić nic i tak w ogóle to każda próba zrobienia czegoś co pomoże pozbyć się drogowego ścierwa jest skazana na niepowodzenie, najlepiej założyć ręce i płakać jak to w tym kraju jest zj🤬ie. Skąd ja znam to podejście? Zresztą wyjechałeś z tym tekstem o braniu w łapę jak filip z konopi. Wiadomo że na wioskach są takie przypadki ale p🤬lenie o tym jakoby to miał być proceder godny Pruszkowa to ciemnotaNawet jeżeli są takie przypadki to jaki to jest margines? Nie sądzę żeby wpływał on w gigantycznym stopniu na bezpieczeństwo, chociaż jest to jednak problem. I takie tam dalej p🤬lenie...
Jeżdże od ponad 4 lata i uwierz mi że doświadczenie mam większe niże 90% ludzi na drogach.
Co do wyjaśnienia. W terenie zabudowanym jeżdże maks 80 poza do 140-150 więcej nie ma sensu. Nie ma szału.