@2up
Weź to na logikę, na c🤬ja im by było potrzebne 100 punktów skoro prawko traci po 24 a max mandat jaki otrzymał to zapewne 1000 złotych, a co to było dla bogatego? Dla takich p🤬lonych bananów co to k🤬a się czują panami szos to stawki powinny być o wiele większe, a najlepiej to mandaty w zależności od przychodów. Jakby jeden debil z drugim dostał k🤬a po kieszeni to by się nauczył bo system punktów i zabierania prawka to o kant dupy obić.
Nie ma chyba limitu mandatów w Polsce.
I można tak do usranej śmierci jeździć bez prawka płacąc co jakiś czas 500 zł. Przynajmniej tak mi powiedziano.
Szpaner z bmw.
podpis użytkownika
You fuck with me, you're fucking with the best!Jeśli był nieoznakowany to mają tylko "koguty" na atrapie, raczej musiał je zauważyć, bo każdy rozsądny człowiek przy manewrze wyprzedzania sprawdza również co się za nim dzieje, dlatego musiał widzieć samochód policyjny, z drugiej strony policjanci w tym kraju to osoby przeciętnie inteligentne i zawsze czapki białe kładą na masce.
Jakby w tym kraju mandaty były uzależnione od przychodów, to nagle by się okazało, że wszyscy bezrobotni i c🤬ja im można zrobić. Każdy by kombinował jak się wymigać i byłoby to łatwiejsze niż dzisiaj. Tu trzeba zacząć od kontroli policjantów z drogówki, żeby żaden c🤬j nie pomyślał o tym żeby w łapę wziąć. Ile jest takich sytuacji, gdzieś w wiochach na końcu świata, że dobrze wiedzą, że jakiś k🤬s nie ma prawka i jeździ ale nie zatrzymają go, bo to rodzina/znajomy ich, czy komendanta?