Ja już mam tak łeb poj🤬y że nic już mnie nie rusza. Patrze i jedyne co czuje to fascynacje i ciekawość, k🤬a ale ja jestem pop🤬lony, a z tego co widać to operowany gościu też
P.S Dlaczego ten c🤬j z kamerą musiał się ostrością bawić?
podpis użytkownika
Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
@up, tylko jak ja widzę rozmasakrowane zwłoki młodych pań, to mnie smutek bardziej bierze, reszta mnie też nie rusza. Przed chwilą zjadłem śniadanie przy tym filmiku. Tym co teraz jedzą to smacznego, a teraz lecę
i to jest materiał godny tego portalu ale znając życie nie wyjdzie z poczekalni, bo większość użyszkodników woli jarać się pieskami, kotkami i innym badziewiem
i to jest materiał godny tego portalu ale znając życie nie wyjdzie z poczekalni, bo większość użyszkodników woli jarać się pieskami, kotkami i innym badziewiem
Ja swojego browarka już dałem a teraz czekam na resztę urzytkowników.
"po tagach nie znalazłem, a jak było to c🤬j mi w dupe." zauważam coraz częstsze skłonności do tego typu masochizmu na tym portalu. Naprawdę jara Cię jak ktoś Cię penetruje?
Aktualnie wrasta mi paznokieć i jeśli kuracja, którą zalecił mi chirurg nie zadziała, czeka mnie to samo. Jeśli do tego dojdzie na pewno wrzuce filmik na sadistica
kiedyś przechodziłem ten zabieg, jak miałem z 13 lat. Babka wbiła mi igłę trochę mniejszą od mojej stopy w duży palec, po czym obserwowałem jak zrywa mi paznokieć. Fajnie było
kiedyś przechodziłem ten zabieg, jak miałem z 13 lat. Babka wbiła mi igłę trochę mniejszą od mojej stopy w duży palec, po czym obserwowałem jak zrywa mi paznokieć. Fajnie było
Następnym razem kamera w dłoń i materiał własny na sadistica