podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.2017 czeka. Nie nadążą chować tych osłów pchających się pod auta na przejściu. Bo w końcu oni są na przejściu i mają PIERWSZEŃSTWO.
Ja k🤬a nie wiem, potrafię pojechać autem dynamicznie i w miarę bezpiecznie. Potrafię pojechać motocyklem, dynamicznie i w miarę bezpiecznie. Mieszkając w dość dużym kołchozie, jakim jest Wrocław, potrafię przejść przez przejście dla pieszych, w miarę dynamicznie i bezpiecznie. Dla jakich patafianów te skretyniałe przepisy są robione, to nie mam pojęcia. Jak k🤬a można jeździć po mieście 50km/h, bądź też nie przejść po przejściu dla pieszych. Myślicie, że taka niedoj🤬a ślepota, nie ważne, czy młoda, czy stara, co to nie umie normalnie przekroczyć jezdni, będzie potrafiła BEZPIECZNIE skorzystać ze swojego pierwszeństwa? Bo ja wątpię. Można wszystko, ALE Z GŁOWĄ. Ale nie, lepiej zasypać durnych ludzi jeszcze durniejszymi przepisami.
Ale cóż, pamiętam jak grałem w carmageddona, więc jakieś podstawy już mam...
Co do filmiku, Pan co to kierował autobusem, solidnie przegiął w tym wypadku![]()
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.