Właśnie chodzi o to aby go nie rozwijać — bo tu nie ma znaczenia kto napada. Rozważam mechanizm działania "patriotów" a nie konkretnego napadacza."zływróg" co to za pojęcie?
Rozwiń temat.
To wyjaśnij mi może czemu wieśniak z gór Alabamy aż się pali umierać za Teksas czy Alaskę?Bredzisz i to mocno. Bredzisz albo fantazjujesz. Choć po tym jak wymieniłaś Nawrockiego Kaczora i Orbana to jednak uważam że bredzisz bo nie masz zielonego pojęcia o tym o czym piszesz.
Fantazje na temat bezpiecznego USE to bajki dla sojowych kosmopolitan. I nie! nie dlatego że Kaczyński i patrioci boją się inności tylko dlatego że federacja państw europy to poprostu utopia. Żaden francuz czy portugalczyk nie zgodzi się umierać za Polske w okopie pod Białymstokiem itp itd Niemiec nigdy przenigdy nie pozwoli by transfer technologii przekroczył Odre.
Wywody o federacji europejskiej są jak komunizm na papierze wszystko pieknie ładnie ale w rzeczywistości po prostu nie realne.
Używasz emoji które nie wszędzie działają.Tak więc: 🇺🇸> 🏴 ale 🇵🇱>🇪🇺. (Fajnie się BTW flaga Teksasu zlewa z tłem jeśli tak jak ja masz używasz "nocnej" wersji Sadola).
U.S. state flags are not recommended for general interchange (RGI) by Unicode. However, the Texas flag has been supported via a valid tag sequence within WhatsApp since late 2017. The platform also recognizes the flag using a non-standard flag sequence that combines the 🇽 Regional Indicator Symbol Letter X and 🇹 Regional Indicator Symbol Letter T, even though this pairing is not part of ISO 3166-1.
To wyjaśnij mi może czemu wieśniak z gór Alabamy aż się pali umierać za Teksas czy Alaskę?
Albo czemu jeśli słowacy nagle uznają że chcą całe Rysy, obecnie paprykarze i kaszëbi rzuciliby się hurmem ratować ojczyznę mimo że historycznie nie mają z goralenfolkiem nic wspólnego?
A różnica jest tylko w nazwie i w tym że flaga federacji wisi na pierwszym miejscu z nieobowiązkową flagą stanu na drugim — a flaga konfederacji jest nieobowiązkowym drugomiejskim dodatkiem do flagi kraju członka tejże konfederacji.
Tak więc: 🇺🇸> 🏴 ale 🇵🇱>🇪🇺. (Fajnie się BTW flaga Teksasu zlewa z tłem jeśli tak jak ja masz używasz "nocnej" wersji Sadola).