🚨 Napastnik przewrócił ochroniarza na ziemię, kopał go, a potem sięgnął po przedmiot przypominający nóż. Sprawca obcokrajowiec uciekł. Policja zabezpieczyła nagrania i prowadzi intensywne poszukiwania."
No ładnych nam tutaj nawrocki inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.
No ładnych nam tutaj Tusk inżynierów z afryki sprowadza, nawet jeszcze dobrze nie zaczął rządzić.
Podobno wschodnią zabezpieczył i każdy kto tamtędy wchodzi nie będzie mógł ubiegać się o azyl, za to zachodnią otworzył i jeszcze dywany rozwinął.
idź waginosceptyku ciumkać parówki. Ku.... robienie takich ludzi jak ty powinno być zabronione przez konwencje Genewskie. Twoich starych powinni zamknąć na Dożywocie za zbrodnie przeciwko ludzkości. Naprawdę nie wiem kto cię robił, ale sie nie martw pomścimy cię!!!!
Tusk sprowadza? nieżle jesteście p🤬lnięci.
Niczego nie otworzył. Po prostu Niemcy już mieli dość.
Ty j🤬y kreatynie, prezydent to może sobie jebnąć fotkę, do momentu kiedy cały sejm mamy zaj🤬y gownem koalicji i lewactwa to c🤬ja się zmieni
co skończyły się argumenciki co konfidernacie? teraz was nawrocki zaleje j🤬ymi murzanymi po uszy. gratuluję
ty intelektualista. jebię mnie polityka. i to komu robisz loda... nie zmienia to faktu żę mózg ci wyparował. Wypowiedz się merytorycznie i poprzyj faktami co wspólnego ma Nawrocki z zalewaniem Polski emigrantami, albo obecną sytuacją na granicy???
Koledzy z pisu już dawno zaczęli ich zapraszać. Teraz jak dojdzie już te ku*wa do stołka będzie jeszcze gorzej i nie mówię o imigrantach
Pisałem o tym na Sadisticu już ok 2016 roku - inny nick. Wtedy było tysiące czarnych na ulicach Warszawy, Krakowa, Lublina. Tamtędy jeździłem często i były tłumy przyjezdnych, a więc to Pierdnij i Spocznij nasprowadzało ludzi
Za każde c🤬jowe spojrzenie czy pyskowanie należy brudasów nap🤬lać na miejscu. Te robactwo inaczej nie zrozumie. Szkoda, że nasza c🤬ja warta milicja nic nie robi
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.