🚨 Napastnik przewrócił ochroniarza na ziemię, kopał go, a potem sięgnął po przedmiot przypominający nóż. Sprawca obcokrajowiec uciekł. Policja zabezpieczyła nagrania i prowadzi intensywne poszukiwania."
@Octopus999
akurat Rudy zabezpieczył granice i wprowadził zakaz składania wniosków o azyl. lecz się.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Cyt: "To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. Że tak naprawdę korzyści z tego odnosi Europa, a w tym Bruksela."
Źródło:
O czym wy mówicie. Dwa lata temu były takie akcje w Polsce jak teraz raczej nie. Widzieliście tyle osób z Afryki na ulicach -nie. Czy teraz jak rząd nie może zablokować żeby te osoby u nas były może. Tyle za lepiej mówić że poprzedni rząd ich sprowadził a robić swoje.