Po pierwsze, miałem prawo się wypowiedzieć co do tego gatunku i dalej uparcie będę twierdzić, że dubstep jest
przec🤬jowy. Skąd moje zdanie ? Otóż przesłuchałem sporo skrillexa, borgore, rusko i innych randomów na YT i nie widzę nic pociągającego w tej muzyce.
Po drugie, nie oceniam gustów tylko powiedziałem, że dubstep jest
przec🤬jowy. Do ludzi słuchających takiej muzyki nic nie mam. Nawet chętnie bym posłuchał ich zdania co jest takiego pociągającego w tej muzyce i gdzie jest ten flow.
Po trzecie, gadanie, że ktoś słucha muzyki, a nie gatunków jest delikatnie mówiąc lekkomyślne. Wrzucanie do jednego wora disco polo, hip hopu, metalu, muzyki klasycznej (a przecież to wszystko muzyka) jest nie na miejscu. Jednak widać wielu podłapało słowa swojego hiphopowego wieszcza.
Większość kłótni na tle muzyki to jak kłócenie się jaki kolor jest lepszy biały czy czarny. Oba istnieją i tyle, mają swoich zwolenników i przeciwników. Jednak takiego rodzaju kłótnie istnieją od zawsze i będą aktualne do końca świata.
Tyle chciałem dopisać do mojej wypowiedzi.
Pozdro dla internetowych napinaczy bluzgających innych oraz biednych dzieci słuchających muzyki z telefonów w transportach komunikacji miejskiej bez słuchawek