jasne że wiekszośc zrozumiała - jestem słabym urzędnikiem ale wiecie próbuję, nieudolnie robić bekę z TVP, wiec wiecie, spokojnie możecie wybrać mnie na kolejną kadencję . Ja dalej będę kręcił wałki, ale może TVP info już nie bedzie wiec trudnych pytań nikt nie zada i bedzie pięknie. Wystarczy , że chłop założy tęczową opaskę napisze j🤬 pis i może zostac nawet prezydentem Wawy, przy odpowiednich układach. O "oświecony" elektorat, jak widać po co niektórych tutaj, nie musi się martwić
A Ty co? Skrajny kuc jesteś?
Media które prowadzą serwisy informacyjne a tym samym są opiniotwórcze powinny podlegać takim samym regułom więc to nie jest jeden c🤬j.
Tak jakby niektórym lekarzom pozwolono robić jakieś poj🤬e eksperymenty na dzieciach bo... przyjmująprywatnie i c🤬j to kogo obchodzi co robią.
Każda dziennik🤬a czy to z tvpisu czy tvnu powinna być rozliczana za kłamstwa. No ale kto by to rozliczał skoro teraz rozsądnych jest garstka?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden ch*j.
jasne że wiekszośc zrozumiała - jestem słabym urzędnikiem ale wiecie próbuję, nieudolnie robić bekę z TVP, wiec wiecie, spokojnie możecie wybrać mnie na kolejną kadencję . Ja dalej będę kręcił wałki, ale może TVP info już nie bedzie wiec trudnych pytań nikt nie zada i bedzie pięknie. Wystarczy , że chłop założy tęczową opaskę napisze j🤬 pis i może zostac nawet prezydentem Wawy, przy odpowiednich układach. O "oświecony" elektorat, jak widać po co niektórych tutaj, nie musi się martwić
Dla tych co nie kumaja, ostatnio tvp zadawalo pytanie kieleckiemu rzecznikowi wodociągów, ten w ramach protestu przeciwko manipulacjom tvpis zlewał ich odpowiadając na ich pytanie jedna odpowiednią, i teraz kolejny sekretarz miasta Kielc idzie tym samym sposobem i też troluje tvpis.