@up
A co ma do tego PS4? Gra jest też na PC, za darmo można ściagnąć bete, dlatego też nazywa się to open beta... Grałem, ze 3 dni, bo później mi się znudziła, jest bardzo monotonna, każda planeta wygląda identycznie, jedynie na plus jest to że można kooperować z kumplem.
@SkipiBoom - Gra jest od początku dostępna na PC, to, że wyjdzie na PS4 to już inna bajka.
@Qrczaak - Dodali wiele nowych lokacji i postaci, wiele się zmieniło od Closed Bety
Właśnie przeczytałem, że James znany głównie jako Tony Soprano zmarł w wieku 51 lat we Włoszech.
Zamieszczam 2 filmy o tytule Najlepsze 10 zaskakujących momentów w Rodzinie Soprano. Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali. A sama kreacja Jamesa najlepsza.
ten filmik chyba kosztował więcej od samej gry, grałam i nic specjalnego, trochę mutantów,klimat jak ze stalkera, nic specjalnego, nie polecam marnować pieniędzy na to badziewie :-\
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie