@up
A co ma do tego PS4? Gra jest też na PC, za darmo można ściagnąć bete, dlatego też nazywa się to open beta... Grałem, ze 3 dni, bo później mi się znudziła, jest bardzo monotonna, każda planeta wygląda identycznie, jedynie na plus jest to że można kooperować z kumplem.
@SkipiBoom - Gra jest od początku dostępna na PC, to, że wyjdzie na PS4 to już inna bajka.
@Qrczaak - Dodali wiele nowych lokacji i postaci, wiele się zmieniło od Closed Bety
Właśnie przeczytałem, że James znany głównie jako Tony Soprano zmarł w wieku 51 lat we Włoszech.
Zamieszczam 2 filmy o tytule Najlepsze 10 zaskakujących momentów w Rodzinie Soprano. Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali. A sama kreacja Jamesa najlepsza.
ten filmik chyba kosztował więcej od samej gry, grałam i nic specjalnego, trochę mutantów,klimat jak ze stalkera, nic specjalnego, nie polecam marnować pieniędzy na to badziewie :-\
Chinol (Mr. Wu) przychodzi do miejscowego alfonsa prosząc o pomoc w odnalezieniu dwóch ćpunów, którzy zaj🤬i jego chińskiego kuriera i oj🤬i go z opium.
Angielski - poziom podstawowy.