Jakieś 2 miesiące po premierze Visty zacząłem jej używać i do tond nie miałem żadnego BSoD ani błędów systemu więc ie wiem o co chodzi z tym że Vista to $hit i Mac i Linux jest lepszy.
Jakieś 2 miesiące po premierze Visty zacząłem jej używać i do tond nie miałem żadnego BSoD ani błędów systemu więc ie wiem o co chodzi z tym że Vista to $hit i Mac i Linux jest lepszy.
jedna glupia wrzuta no a po nia komentarze typu co jest lepsze (tak ciezko zrozumiec ze co dobre dla Ciebie nie musi byc dobre dla innych ) no i zapewne dodamy jeszcze wytykanie ortow czyli standarcik
czy tylko mnie ksiadz proboszcz na lekcjach religii uczyl by sie kochac wzajemnie
czy tylko mnie ksiadz proboszcz na lekcjach religii uczyl by sie kochac wzajemnie
Tak.
Co do tematu to miałem okazję pracować na Mac'u tylko raz w życiu. Zakochałem się w tym sprzęcie. Nic się nie wiesza, żadnych błędów, żadnego p🤬lenia.. Ciekaw tylko jestem jak będzie z Windows Seven. ; )
Windows + Linux < Mac
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
I tak wybiorę windowsa, na niego łatwiej o oprogramowanie, a przy tym prosty w użyciu:))
No i:
BueR_MadasS napisał/a:
no i zapewne dodamy jeszcze wytykanie ortow czyli standarcik
Ekhmm...
Cytat:
standardzik
Nic złośliwego, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać od tego by Cię nie zawieść Choć zastanawiam się czy w ogóle da się to słowo zdrabniać, toż to bez sensu^^