Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
I niech mi ktoś powie że skuterem można jeździć na DOWÓD OSOBISTY, to jest głupota - widać po tej babie, nie zna w ogóle kodeksu ruchu drogowego ani nie wie jak się zachować, później wina kierowcy bo zabił biedną babe na skuterze.
Nikt nie zginął, jebnięcia nie ma, krwi brak, cycków brak, jakaś jęcząca k🤬a tle próbuje wpływać na bieg zdarzeń za pomocą modulacji częstotliwości dźwięku. Piwa nie dam za to.
Do poruszania się skuterem powinny być wymagane jakieś uprawnienia. Sama prawka nie mam, ale zasady ruchu drogowego znam na tyle, żeby się pod nic nie wpaść.
I niech mi ktoś powie że skuterem można jeździć na DOWÓD OSOBISTY, to jest głupota - widać po tej babie, nie zna w ogóle kodeksu ruchu drogowego ani nie wie jak się zachować, później wina kierowcy bo zabił biedną babe na skuterze.
To że masz prawko o niczym nie świadczy, podobny numer wykręcił mi niedawno kolo w Tico.
KiKiZ co to za k🤬a podejście? Prawko zostało stworzone do wyzysku kasy od ludzi, niczego tak naprawdę nie sprawdza, ponieważ przez 45 minut to możesz co najwyżej zobaczyć czy ktoś potrafi ruszać i skręcać. Zniósłbym zupełnie prawo jazdy i byłoby dokładnie to samo, tyle że taniej. Na rower nie masz prawa jazdy a jakoś nie widać żeby rowerzyści powodowali tyle wypadków co "wykwalifikowani kierowcy z prawem jazdy". O kierowcy świadczą jego umiejętności i świadomość za kółkiem a nie papier w łapie.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie