I bardzo k🤬a słusznie, kiedyś jechałem pasem dla rowerów a bus dosłownie wjechał w połowę tego pasika i przyszpilił mnie do krawężnika, nie wiem czy to było umyślne czy nie ale mógł spowodować ciężki wypadek. Jest droga dla rowerów ? To ki h🤬j tam robi samochód, krótka piłka.
Ja jestem w dalszym ciągu za wożeniem wideł. Widły uczą pokory każdego pedalarza. Tak nawiasem mówiąc jestem zawiedziony filmem, miałem nadzieję, że ktoś mu w końcu porządnie jebnie i się pedalarz rozpłacze.
"Andrzejas" Ty jakiś jebnięty jesteś czy też masujesz prostatę siodełkiem? i rękami wymac🤬j.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentI bardzo k🤬a słusznie, kiedyś jechałem pasem dla rowerów a bus dosłownie wjechał w połowę tego pasika i przyszpilił mnie do krawężnika, nie wiem czy to było umyślne czy nie ale mógł spowodować ciężki wypadek. Jest droga dla rowerów ? To ki h🤬j tam robi samochód, krótka piłka.
Ta. Najlepiej, to razem z nimi powinien w korku stać i otuchy im dodawać. Po to ma pas dla rowerów, a oni pas dla aut, żeby nie musieli sobie w paradę wjeżdżać i się denerwować. Jak widać, kierowcy, tak zaciekle psioczący na pedalarzy, sami nie rozumieją po co są pasy i jak się ich używa. Czysty przykład na to, że to nie pedalarze są złem na drogach, tylko tępi ludzie! Bez względu czym się poruszają! Po prostu każdy ma się trzymać swoich pasów i k🤬a kropka! Co tu jest do dyskutowania?
Ta. Najlepiej, to razem z nimi powinien w korku stać i otuchy im dodawać. Po to ma pas dla rowerów, a oni pas dla aut, żeby nie musieli sobie w paradę wjeżdżać i się denerwować. Jak widać, kierowcy, tak zaciekle psioczący na pedalarzy, sami nie rozumieją po co są pasy i jak się ich używa. Czysty przykład na to, że to nie pedalarze są złem na drogach, tylko tępi ludzie! Bez względu czym się poruszają! Po prostu każdy ma się trzymać swoich pasów i k🤬a kropka! Co tu jest do dyskutowania?
Najlepiej, to razem z nimi powinien w korku stać i otuchy im dodawać. Po to ma pas dla rowerów, a oni pas dla aut, żeby nie musieli sobie w paradę wjeżdżać i się denerwować. Jak widać, kierowcy, tak zaciekle psioczący na pedalarzy, sami nie rozumieją po co są pasy i jak się ich używa. Czysty przykład na to, że to nie pedalarze są złem na drogach, tylko tępi ludzie! Bez względu czym się poruszają! Po prostu każdy ma się trzymać swoich pasów i k🤬a kropka! Co tu jest do dyskutowania?