podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.To jak? Teraz czekamy tylko na atak lewaczków z pianą na pysku, wyzywających od ciemnogrodu, homofobów, faszystów, nazistów itd. Bo przecież homoseksualizm to jest coś normalnego, powinni o tym uczyć w szkołach, a najlepiej w domach z dwoma tatusiami, którzy lubią, jak im się coś ładuje w dupę..
K🤬a, jaki ten XXI wiek jest poj🤬y![]()
Zawsze mnie zastanawiało jedno. Ciągle powtarzacie że homo to choroba, ale ich nie tolerujecie. Przecież jak ktoś jest chory to raczej mu się pomaga. Taki bezsens w waszym rozumowaniu.
Często dochodzi do patologii, gdzie heteroseksualna para, żyjąca ze sobą wiele lat, mająca dzieci ma wielkie problemy w kryzysowych sytuacjach - nie może się dowiedzieć o stan zdrowia w szpitalu, nie może dziedziczyć w razie śmierci (w każdym razie nie jest w pierwszym szeregu), ma prawny problem z prowadzeniem wspólnego gospodarstwa.
Zapewne zaraz pojawią się głosy - "przecie ślub można wziomć" - ja na to - na jakiego c🤬ja? Żyje w (pozornie) wolnym kraju i mam prawo do takiej a nie innej decyzji. Chcę z kimś mieszkać, wychowywać dzieci, robić omlety i głaskać kota ale ślub, czyli jeden z sakramentów katolickiej zarazy nie jest mi do niczego potrzebny.