Wysłany:
2013-01-28, 22:43
, ID:
1797624
1
Zgłoś
@up up up up up up up w ch**j do góry do każdego: Nie jestem ekspertem i za takiego się nie uważam, jednak pragnąłbym, łaskawi forumowicze, wyrazić swoją opinię. A mianowicie, wydaje mi się, że związki partnerskie nie są do końca dobrą sprawą, szczególnie w sytuacji, kiedy mamy w Polsce, albo zaczynamy mieć (jak już wspomniałem nie jestem ekspertem) tzw. niż demograficzny. Więc brak możliwości związania się w inny sposób niż przez małżeństwo zmusza obywateli do jego zawarcia, jeśli chcą dzielić ze sobą wspólne losy. Domyślam się, że taki związek partnerski można zerwać praktycznie w jeden dzień a małżeństwo? W cholerę roboty, bieganie po jakiś tam prawnikach itp. więc dwa razy się zastanowimy zanim zapragniemy ostatecznie się znienawidzić z naszą drugą połówka i taki związek będzie trwalszy. W skrócie: mamy zakładać rodziny i się rozmnażać jeżeli chcemy żeby jakoś to państwo funkcjonowało, bo wiadomo im więcej obywateli tym więcej kasy z podatków.
PS. I oczywiście gejów i lesbijki można leczyć, są opracowane metody terapii takich osób, tylko kto z nich by się tam zgłosił skoro wszędzie trąbią, że to normalne...gówno a nie normalne, to jest choroba, zboczenie, czy jak to tam nazwać, jeden pies, w każdym razie żadnych praw bym im nie dawał, bo nie daj Boże zarządają kiedyś więcej i to plugastwo się rozpanoszy jak szarańcza jakaś i jeszcze zdeprawują w przyszłości moje dzieci.