Nie wiem o jakim księdzu mówisz, ale nie życzę sobie żeby taka sp🤬olina jak ty ciągnęła kasę z naszych podatków, dzieliła swoimi poglądami na forum i wp🤬lała się do polityki wypaczając kolejne wybory. Jasne?
Nie wiem o jakim księdzu mówisz, ale nie życzę sobie żeby taka sp🤬olina jak ty ciągnęła kasę z naszych podatków, dzieliła swoimi poglądami na forum i wp🤬lała się do polityki wypaczając kolejne wybory. Jasne?
tak długo jak ksiądz nie wyciąga łap po nasze podatki, nie wpierdziela się do tworzenia ustroju świeckiego państwa i nie wypowiada na kogo milionowa armia babć powinna głosować wypaczając kolejne już wybory nic nam do tego...
a ponieważ ksiądz zamiast zajmować się religią i Bogiem wp🤬la się we wszystko wymienione powyżej to jest to jednak nasza sprawa...
Ty w ogóle wiesz co to jest religia, co to jest biblia i jaką idee nosi Jesus? Ja jestem ateista ale szanuje ten kult bo pokazuje nam że już tysiące lat temu ludzkość była zaawansowana astronomicznie i po części astrologicznie. Ale co o tym może wiedzieć osoba twojego pokroju która widzi tylko radio maryja, rydzyka i limuzyny. Zazdrościsz mu limuzyn? Nie nie chodzę do kościoła i nie wciskam kopert księdzu, nawet nie przyjmuje kolędy kiedy łażą po chatach z kropidłem.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/
To jest ten sam temat![]()
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/