Od dłuższego czasu tak właśnie odbieram ten portal. Stał się polityczny... Mało tego, zwabił do siebie typową szarą masę które nie potrafi myśleć, więc myśli za nią Max Kolonko i paru gównianych blogerów z jutuba...
Od dłuższego czasu tak właśnie odbieram ten portal. Stał się polityczny... Mało tego, zwabił do siebie typową szarą masę które nie potrafi myśleć, więc myśli za nią Max Kolonko i paru gównianych blogerów z jutuba...
Ból dupy za 3,2,1...
Bólu dupy nie będzie. Za to duże piwo dla Ciebie za mądre słowa. Przy 1275-tym Kolonku na głównej miałem napisać to samo, ale dostałbym maść i na tym by się skończyło. Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy chcą i potrafią myśleć samodzielnie.
K🤬a, więc są na tym portalu jeszcze ludzie, którzy rzygają tymi wszystkimi tematami, wstawianiem tych samych obrazków pod kolankiem, i tacy, którzy mają wyj🤬e czy coś jest "prawe" czy "lewe"?!
Dzięki bogu!
Specjalnie założyłem konto, aby to napisać. Przeglądam sadistica randomowo od kilku lat i nie nigdy nie czułem potrzeby uczestniczenia w tym wydarzeniu. Sam temat też specjalnie mnie nie poruszył jednak to, co zobaczyłem w komentarzach zmusiło mnie do zadania kilku pytań.
Czy naprawdę potrzebujecie miejsca w internecie, w którym będzie mogli się czuć elitarnie? Czy rok urodzenia jest wyznacznikiem samodzielnego i unikalnego myślenia? Czy ta wasza elitarność, unikalność i samodzielność nie zamyka was w pewnego rodzaju słoiku, który de facto odizolowuje was od dzieciarni, ale odcina też pewne możliwości?
Czy tylko ja odnoszę wrażenie że podpis i masa komentarzy objeżdża tylko prawicę(ale w tym pseudo nazi-kibolską więc tyle dobrze) ale nikt nie "odpolitycznia" od zwolenników lewej strony? Tacy z autora i tych komentatorów apolityczni ludzie? Śmiechu warte.
Zgadzam się.Nar🤬ało sie tu pseudo prawicowców, pseudo narodowców, pseudo intelektualistów,pseudo rasistów.... o forumowych pastorach,gimbusach i zwykłych debilach nie wspomnę... Jeszcze jakis czas temu czułem sie trochę ..."wyjątkowy " jako SADOL... A teraz.... robi sie marnie... Mama miała rację ,że najważniejsze jest towarzystwo....
No maderfaker ty to jesteś naprawde starym sadolem, weź skończ p🤬lić