szybki, synu, to byl malmsteen, vai, satriani, petrucci. to na filmiku to jakas p🤬da ktora skleca sraczke dzwiekowa, a nie muzyke. rownie dobrze moznaby mu tam wstawic dziwieki z warcraft 2 i powstaloby cos podobnie "genialnego".
@Sister2291 ja się nie czepiam muzyki, wiadomo kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, tylko tytułu filmiku. chciałem tylko zaznaczyć że gość wcale nie ma takich szybkich łapek jak np pianiści (swoją drogą nawet ja potrafię szybciej stukać na klawiaturze niż ten gościu na konsoli (czy jak to się tam zwie))
Do mlotow od gitary - jestescie zbyt glupi zeby to ogarnac - gitara ma 6 strun i jest ciezko a to ma az 16 tap padow ! Ni c🤬ja nic byscie nie zrobili , a zaloze sie ze wiekszosc z was to basisci !
Nie ma to jak kindermetaluchowe pieprzenie i wywyższanie muzyki gitarowej przy braku pojęcia o czymkolwiek innym. Co z tego, że Malmstin czy Pedruczi grają szybko, skoro spora część ich partii gitarowych to najczęściej gówniany shred? Batio też gra szybko, ba, ma nawet 4-gryfową gitarę, tylko co z tego, skoro słuchać go mogą bez znudzenia chyba tylko zapatrzeni w shred gitarowi masturbanci?
Do mlotow od gitary - jestescie zbyt glupi zeby to ogarnac - gitara ma 6 strun i jest ciezko a to ma az 16 tap padow ! Ni c🤬ja nic byscie nie zrobili , a zaloze sie ze wiekszosc z was to basisci !