Wysłany:
2018-02-08, 21:40
, ID:
5138432
3
Zgłoś
Potwierdzam, Łódź to gówno, mieszkałem tam kiedyś i powiem tylko że gorszy jest tylko i wyłącznie Sosnowiec, ba! nawet Radom jest Duuużoo lepszy niż ten syf, niedawno byłem w Łodzi i co? poza jakąś bezsensowną instalacją "artystyczną" czy co to, k🤬a, jest, w centrum i odnowionym dworcem świecącym pustkami nic tam się nie zmieniło, ludzie dalej nie mają pracy, są biedni i nie potrzebują nowych imprez masowych czy instalacji pseudoarstystycznych tylko normalnej, stałej pracy na umową o pracę, w przemyśle bo bądźmy szczerzy, większość Łodzian to niekoniecznie intelektualiści i dlatego potrzebują porządnej, stałej pracy w przemyśle i państwa po swojej stronie w starciu z wyzyskiwaczami. Łódź to dno i metr mułu, tam nie ma nic! kompletnie nic! nic na czym miasto mogłoby się gospodarczo zawiesić, do tego dochodzą "Łowcy Skór" pracujący dla wiadomo której firmy i którego pana, którzy wcale nie zlikwidowali swojej działalności i robią dalej to samo. Łódź to miasto- ruina i nic więcej, mam znajomych co mieszkają w Łodzi (tych których poznałem jak tam mieszkałem, z niektórymi nie zerwałem kontaktu) i stąd wiem jak tam się żyje obecnie. Ludzie w Łodzi nie potrzebują kolejnych imprez masowych, nocnych klubów, wódki za darmo ani imprez kulturalnych na które chodzą tylko bogate snoby, oni potrzebują pracy w solidnej, rentownej firmie która nie będzie ich dymać ani wyzyskiwać a najlepiej w przemyśle i usługach i w to inwestować powinno to zawszone miasto. Przypominam że Łodzią rządzi niejako dawna partia rządząca w Polsce.