A co to pierwsza przepychanka na konferencji, że tak na Szpilke najeżdżacie?
Gościu p🤬li głupoty na jego temat i się wywyższa to się wk🤬ił.
Co do jego elokwencji to poprostu mówi normalnie i ma w dupie, czy jest przed kamerą.
Pewnie w normalnej rozmowie większość z was mówi podobnie.
To jest bokser, a nie polityk więc niech mówi jak chcę.
Mam nadzieje, że będzie Polska miała z niego jeszcze pocieche na ringu.
jak dla cebie to jest normalna mowa to widac ze sam zbyt tworczym slownctwem ani jakas madrzejsza mysla tez nie dysponujesz
nie w normalnej rozmowie nie mowie k🤬a"" co drugie slowo i nie gadam o robieniu dzieci. Nie mierz swoja miara pozostałych
Mnie wkurza takie gadanie "Szpila to cep ", "Szpila aby klnie". Ja myślę że nareszcie jakiś konkretny gościu. Taki co się nie przejmuje tym że udziela wywiadu że ktoś będzie go oglądał. Mówi co myśli i bardzo dobrze. Nic nie udaje. Tak jak w którymś z powyższych wywiadów wspomniał o pieniądzach. Prosto powiedział że dobrze bo jakiś pieniążek z tego będzie. A nie takie gadanie że to nie o pieniądze chodzi. I udawanie świętego. Jest sobą taki normalny prosty chłopak. Uważam, że ma styl podobny do Mike'a Taysona też taki wybuchowy I TO JEST DOBRE
Cóż może bić się potrafią ale sądząc po wypowiedziach tytanami umysłu to oni raczej nie są.
Pierwszy polski bokser z jajami,wole słuchać jego przekleństw i oglądać jak wygrywa niż słuchać sepleniącego Goloty po czym oglądać go uciekającego z ringu.
Niesamowity dobór słów :
"Roz🤬bie cię k🤬a na tym ringu", "zrobie ci dziecko", "k🤬a"...
Niech pan Szpilka wygra tę walke, a później niech zwróci pieniądze państwu... bo taki dobór słownictwa to skaza na Naszym systemie edukacji.