Ta napastnik podziękował za pomoc i to dosłownie za ,,Pomoc".
Litość To Zbrodnia. Uwazajcie komu pomagacie.

Co do autora wrzuty, to bez urazy, ale wyglądasz jak p🤬lony ulaniec z 15stoma kilogramami nadwagi. Ja wiem, że same mięśnie nie walczą, ale jakąś w miarę przyzwoitą sylwetkę facet powinien mieć. Poza tym każdy, kto ćwiczy jakiś sport walki (boks, mma, czy zapasy) zawodowo, robi treningi siłowe na siłce. Te bajeczki o jakiejś krav madze, karate, czy tam systemie to możesz se w dupę wsadzić. Takie rzeczy, to tylko w bajce z brusem lee i czakiem norrisem, gdzie 60 kilogramowy sychar rozp🤬ala pięciu 100kilowych goryli naraz. Chcesz się dobrze nap🤬lać, to musisz być silny, szybki i być zawodnikiem kompletnym (boks, zapasy, kickboxking, ju-jitsu, itp), czyli w jednym skrócie: mma sk🤬ysyny.
Co do autora wrzuty, to bez urazy, ale wyglądasz jak p🤬lony ulaniec z 15stoma kilogramami nadwagi. Ja wiem, że same mięśnie nie walczą, ale jakąś w miarę przyzwoitą sylwetkę facet powinien mieć. Poza tym każdy, kto ćwiczy jakiś sport walki (boks, mma, czy zapasy) zawodowo, robi treningi siłowe na siłce. Te bajeczki o jakiejś krav madze, karate, czy tam systemie to możesz se w dupę wsadzić. Takie rzeczy, to tylko w bajce z brusem lee i czakiem norrisem, gdzie 60 kilogramowy sychar rozp🤬ala pięciu 100kilowych goryli naraz. Chcesz się dobrze nap🤬lać, to musisz być silny, szybki i być zawodnikiem kompletnym (boks, zapasy, kickboxking, ju-jitsu, itp), czyli w jednym skrócie: mma sk🤬ysyny.
Jakby nie było są cycki więc piwo się należy.
A tak swoją drogą to czego autorze się spodziewałeś po społeczności sadistica? Wiadomo że tu tylko szydera.
Rychłego powrotu. Bebzol cię uratował panie. Jednak picie browarów ma zalety.
wyp🤬alaj
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZiomek, ale opowiedz co z napastnikiem ? Skrobie wieko ? Czy wrócił do swojego kraju ?
Ziomek, ale opowiedz co z napastnikiem ? Skrobie wieko ? Czy wrócił do swojego kraju ?
Ty na prawdę nie masz za grosz poczucia humoru i dystansu do siebie. Nie dziwię się, że ten ukrainiec wj🤬 Ci kosę