K🤬a stary myślisz, że gościu w prywatnym samochodzie zamontował sobie szyby pancerne ?
Przecież ta dupa, nap🤬la w szyby kamieniami, czy tam cegłówkami
No wiadomo, ale całkiem prawdopodobne, że gdyby nap🤬lała pozytywnymi testami ciążowymi, które chyba właśnie zrobiła, efekt byłby ten sam. Te szyby wyglądają na tak liche 😄
True. Kiedyś zatrzasnąłem kluczyki w samochodzie w środku lasu. Nap🤬lałem z całej siły dużym kamieniem, a potem kamieniem zawiniętym w koszulę i nie dałem rady zbić. Dopiero potem znalazłem jakieś żelastwo i wywaliłem.
No, ale to u ruskich akcja jest, a auto to jakaś ładzina z szybami jak ze szklanki…
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Dlaczego najpierw nap🤬laleś dużym kamieniem, a później zawinąłeś go w koszule ? To była jakaś koszula mocy ? Dodawała +8 do siły uderzenia ?
Wyobrażam sobie, że dzięki koszuli można było lepiej taki kamień rozhuśtać/wziąć większy zamach, wobec czego zwiększyć siłę uderzenia oraz zmniejszyć ryzyko skaleczenia ręki.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?A czekałam, az drzwi się odbiją i pacną ją w makówkę...
Chyba faktycznie coś ze mną nie halo. 🤔
Ta przypadłość to sadoloza. Obejmuje psychiczne zaburzenie osobowości oraz zaburzenia seksualne wynikające ze zbyt długiego przesiadywania na sadistic.pl, pod wpływem pokazywanej tam brutalności. Na szczęście istnieje głownie w sferze wyobraźni, polegając na tworzeniu fantazji sadystycznych.
Jest zaburzeniem, które należy i można leczyć.