Obejrzałem film kilkukrotnie i mam wątpliwości.
Skomentowałeś kulturalnie więc i ja zripostuję podobnie.
Cytując: Kierujący pojazdem zbliżający się do miejsca oznaczonego znakiem D-6 jest obowiązany zmniejszyć prędkość tak, aby nie narazić na niebezpieczeństwo pieszych znajdujących się w tych miejscach lub na nie wchodzących.
Zmniejszył? Nie.
Naraził? Tak.
Fakty. Nie ma co z nimi dyskutować.
Możemy dywagować czy oślepiony, zamyślony, chory itd. itp. Nie znasz przepisów, jesteś ignorantem, myślisz że droga należy do ciebie? Wtedy wniosek że jesteś słabym kierowcą i nie powinieneś wsiadać za kółko.
Obejrzałem film kilkukrotnie i mam wątpliwości.
Skomentowałeś kulturalnie więc i ja zripostuję podobnie.
Cytując: Kierujący pojazdem zbliżający się do miejsca oznaczonego znakiem D-6 jest obowiązany zmniejszyć prędkość tak, aby nie narazić na niebezpieczeństwo pieszych znajdujących się w tych miejscach lub na nie wchodzących.
Zmniejszył? Nie.
Naraził? Tak.
Fakty. Nie ma co z nimi dyskutować.
Możemy dywagować czy oślepiony, zamyślony, chory itd. itp. Nie znasz przepisów, jesteś ignorantem, myślisz że droga należy do ciebie? Wtedy wniosek że jesteś słabym kierowcą i nie powinieneś wsiadać za kółko.
lubie zwierzeta, posiadam, ale to nie zmienia faktu ze ten kundel rownie glupi jak i wlasciciele - jak sie przyjzec to dokladnie widac ze pies ciagnie i wyrywa do przodu.
Ty tak na serio czy zwyczajnie głupi jesteś?
Praktycznie w całej Unii (gdzie o dziwo rządzą Twoi ulubieńcy lewacy) piesi mają pierwszeństwo na przejściu; w niektórych krajach (tak słusznie się domyślasz że rządzonych przez lewaków) możesz dostać mandat za przejechanie przez pasy jeśli w ich bezpośredniej bliskości znajdowali się piesi.