Mnie już od dzieciaka zastanawiało - skoro bóg jest wszędzie i wszystko widzi, to czemu trzeba używać jakichś przedmiotów, typu woda święcona? Jeśli jesteś człowiekiem wierzącym i modlisz się codziennie do swojego boga, a on cie kocha, to czemu musisz "użyć" wody święconej, jak w jakiejś grze komputerowej? Bóg (czyli najinteligentniejsza istota we wszechświecie) serio tego wymaga? A najlepsze, ze przecież księża to ludzie niby wykształceni i inteligentni, a bawią się w magiczne wymachiwanie kijem
Cz🤬chy w Afryce tez używają np. świętego zęba aligatora lub magicznego pióra kuropatwy
ciemnogród , kiedy to kurestwo się w końcu skończy
Mnie już od dzieciaka zastanawiało - skoro bóg jest wszędzie i wszystko widzi, to czemu trzeba używać jakichś przedmiotów, typu woda święcona? Jeśli jesteś człowiekiem wierzącym i modlisz się codziennie do swojego boga, a on cie kocha, to czemu musisz "użyć" wody święconej, jak w jakiejś grze komputerowej? Bóg (czyli najinteligentniejsza istota we wszechświecie) serio tego wymaga? A najlepsze, ze przecież księża to ludzie niby wykształceni i inteligentni, a bawią się w magiczne wymachiwanie kijem
Cz🤬chy w Afryce tez używają np. świętego zęba aligatora lub magicznego pióra kuropatwy
O, jest pierwsza zesrana na myśl o wyłączeniu Internetu.
Nie zesrajcie się. [... ] To jest wasz BÓG. Nie wp🤬lajcie się do tych, co czczą innego Boga.
Nie zesrajcie się. Ciekawe jak głośno byście darli ryje, gdyby ktoś zrobił pstryk i wyłączył Internet. To jest wasz BÓG. Nie wp🤬lajcie się do tych, co czczą innego Boga.
podpis użytkownika
Siedzę w Stanach, nie przyjadę.Jest i następny p🤬lnięty na punkcie nienawiści do Katolików. Co oni ci k🤬a zrobili z🤬bie.
Z daleka ode mnie złamasie! Czyim jestem obrońcą to c🤬j cię obchodzi. Jak ci k🤬a pedale nie pasuje to wyp🤬alaj do Chin. Ufunduje ci bilet na tramwaj w jedną stronę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.