ja po szkole sredniej pracuje i sam oplacam sobie studia na polibudzie
wk🤬iaja mnie takie spedalone darmozjady co ciagna kase od starych ktorzy odmawiaja sobie wielu rzeczy zeby ich dziecko mialo na studia a synek czy corka ma na to wyj🤬e i woli doic starych niz wziac sie do roboty
@sniper1213 jak myslisz ze po szkole sredniej nie da sie oplacic studiow to wyp🤬alaj do starych po pieniazki i japa leszczu
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...Omg... Ile razy jeszcze to muszę napisać. TO JEST KAMPANIA REKLAMOWA OWEGO AUTOMATU Z KAWĄ!! Ludzie, przecież chodzi oto, żeby kupować kawę od tej Firmy, bo mają tak tanio, że każdego powinno stać na nią...
Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę, a dopiero oceniajcie. Tytuł mógłby być również "Automat się zaciął jak wrzuciłem 5 groszy","Dałem 5 groszy, oddało 7zł". Boże... Interpretacja owego filmu jest błędna w 100%!
Omg... Ile razy jeszcze to muszę napisać. TO JEST KAMPANIA REKLAMOWA OWEGO AUTOMATU Z KAWĄ!! Ludzie, przecież chodzi oto, żeby kupować kawę od tej Firmy, bo mają tak tanio, że każdego powinno stać na nią...
Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę, a dopiero oceniajcie. Tytuł mógłby być również "Automat się zaciął jak wrzuciłem 5 groszy","Dałem 5 groszy, oddało 7zł". Boże... Interpretacja owego filmu jest błędna w 100%!
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...Studenci k🤬a z bożej łaski. "kameruje" no kwiat k🤬a narodu polskiego. Jak patrzę na tego pedałka któremu starzy płacą za studia, żeby mógł w towarzystwie powiedzieć, że "studiuje" to aż mi się k🤬a broń z kabury sama wyskakuje, żeby darmozjada odj🤬.
ja po szkole sredniej pracuje i sam oplacam sobie studia na polibudzie
wk🤬iaja mnie takie spedalone darmozjady co ciagna kase od starych ktorzy odmawiaja sobie wielu rzeczy zeby ich dziecko mialo na studia a synek czy corka ma na to wyj🤬e i woli doic starych niz wziac sie do roboty
@sniper1213 jak myslisz ze po szkole sredniej nie da sie oplacic studiow to wyp🤬alaj do starych po pieniazki i japa leszczu
Studenci k🤬a z bożej łaski. "kameruje" no kwiat k🤬a narodu polskiego. Jak patrzę na tego pedałka któremu starzy płacą za studia, żeby mógł w towarzystwie powiedzieć, że "studiuje" to aż mi się k🤬a broń z kabury sama wyskakuje, żeby darmozjada odj🤬.