Studenci k🤬a z bożej łaski. "kameruje" no kwiat k🤬a narodu polskiego. Jak patrzę na tego pedałka któremu starzy płacą za studia, żeby mógł w towarzystwie powiedzieć, że "studiuje" to aż mi się k🤬a broń z kabury sama wyskakuje, żeby darmozjada odj🤬.
Studenci k🤬a z bożej łaski. "kameruje" no kwiat k🤬a narodu polskiego. Jak patrzę na tego pedałka któremu starzy płacą za studia, żeby mógł w towarzystwie powiedzieć, że "studiuje" to aż mi się k🤬a broń z kabury sama wyskakuje, żeby darmozjada odj🤬.
Strzelam:
-Nie podchodziłeś nawet do matury, a teraz dupa boli że wykształcenia nie masz.
-Twój ojciec żyje z zasiłku, a ty zap🤬lasz za 1200 składając meble i stąd zazdrość że kogoś stać.
-Matka dostaje w pysk 3 razy dziennie.
lub:
-sam skończyłeś studia za kasę rodziców i teraz masz w miarę dobrze płatną robotę, "ale jak Ty studiowałeś to były inne czasy".
Łaskawie odpisz mi jak bardzo się pomyliłem
albo po prostu jak zobaczyłeś że automat za darmo wypluł 7 zł to się obesrałeś że to nie Ty tam właśnie stoisz ;] zgaduję że z nikim byś się niczym nie podzielił ;d
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Ja jebie, patrząc na te wasze komentarze to mam wrażenie, że sami jakieś gówno studiujecie albo po prostu im zazdrościcie studiów. To są studenci polibudy, jeszcze gościu mówi nazwę wydziału: SiMR (samochodów i maszyn roboczych) więc sorry chłopaki ale niestety was rozczaruje: jak skończą cokolwiek tam studiują to nie wylądują "w Mac`u lub innym miejscu pracy dla studentów ". Poza tym, "darmozjad" k🤬a pokaż mi kogoś kto sam jest w stanie zaraz po szkole średniej opłacić sobie studia cfffaniaku i jak już wcześniej wspomniałem koleś nie studiuje jakiejś j🤬ej socjologi w Wyp🤬dowie Górnym, więc nie robi tego, aby "mógł w towarzystwie powiedzieć, że studiuje", sorry bro, nieudany hejt. Ogarnijcie się....
podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade