Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Narzeka, że mało miejsca do parkowania. Sama mieszkam we Wrocławiu i widzę jak ludzie jeżdżą, zresztą nie tylko tam ale i w każdym większym mieście. W każdym samochodzie wiezie się JEDNA od święta - dwie osoby. Jakby dziesięć takich osób przesiadło się na mpk to w korku stanęłoby o 10 samochodów mniej, a autobus zapełniłby się może w 25%. No ale taki kraj, wszędzie narzekamy że roboty nie ma, pieniędzy nie ma, ale po mieście wozimy się furką wku*iając się na innych wożących du*sko w swoich samochodach i narzekamy na korki...
TANIEJ SAMOCHODEM? no chyba Ci się coś w główce poprzestawiało, albo jeździsz smartem, a smart to nie samochód Poza tym nie powinien Ci przeszkadzać smród emerytów, skoro mieszkasz w Bydgoszczy
konto1981
no faktycznie, jak masz śmierdzić, pierdzić i pocić się w MPK to lepiej zostań w tym swoim rzęchu
Jeżeli któryś z tych samochodów zholowanych jest twój, to jesteś dla mnie pierwszoligowym imbecylem... odkąd pamiętam 4 razy dziennie (dokładnie 4 razy dziennie) z tego miejsca laweta ściąga samochody...
szczerze mówiąc to czyste lenistwo kierowców, którym to nie chce się przejść piechotką 100, 200 czy nawet 500 metrów - oni muszą zaparkować pod samym miejscem docelowym swej podróży. A jak im się chodzić nie chce, to niech k***a płacą
No i dokładnie takie samo zdanie ja mam nt. stania w korkach. PS: mam prawko i mam samochód, ale przy bilecie kosztującym 150zł/semestr to prosta kalkulacja jest.
konto1981, widzę, że konstruktywna krytyka Cię przerosła, bałwanie...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie