Aż się zalogowałem żeby odpisać na ten durny komentarz.
Sam nie mam i nie miałem bmw ale takie bzdury może napisać tylko:
-Trol
-Ktoś kto praktycznie zerowe pojęcie o motoryzacji.
-Osoba którą zżera zadzrość że sama jeździ tico, a sąsiad ma bmw.
Pierwszym autem mojego taty było BMW, prawo jazdy zrobił jak miał 19 lat, teraz ma 47 i nadal jeździ BMW i nie miał żadnego wypadku, a jego jedyny mandat był za przekroczenie prędkości o 20 km/h. Nawet mój brat który jeździ swoim BMW od 5 lat nadal nie miał żadnego wypadku, parę mandatów miał ale były one za brak pasów albo migoczącą żarówkę nad rejestracją . Może i są idioci którzy myślą że jak mają E36 to są "krulami szos" a później kończą na drzewach ale nie które marki aut mają ich dużo więcek
Szczerze ? Dla mnie istnieją tylko 3 marki samochodów ... BMW Audi Mercedes ! I szczerze mówię że dla mnie jako dla mężczyzny wstydem by było mieć jakikolwiek inny samochód (nie mówię tu o Evo lub Mustangach każda marka ma jakieś wyjątki) a następnie jeśli benzyna to tylko 2 litery w górę a diesel to TDI 1.9 do góry. Poniżej tych pojemności nie uznaję że to jest samochód tylko resorak dla dzieciaka ... TAK MAM MAŁEGO ITP a wy dalej kiście się w swoich astrach 1.3 w LPG
Szczerze ? Dla mnie istnieją tylko 3 marki samochodów ... BMW Audi Mercedes ! I szczerze mówię że dla mnie jako dla mężczyzny wstydem by było mieć jakikolwiek inny samochód
dlaczego dla homoseksualisty wstydem by było posiadać inny samochód? ja wiem że bmw audi i mercedes to auta dla krypto pedałów ale są też inne gejowskie marki takie jak honda.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie