Na parkingu przy markecie w Bolkowie (woj. dolnośląskie) policjanci interweniowali w sprawie kradzionego auta. Gdy kierowca próbował uciekać, funkcjonariusze użyli broni. Jeden z nich został ranny w łydkę.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Mam takiego Lexusa i gdyby nie system bezpieczeństwa niepozwalający uderzyć tyłem w inny samochód to już by dawno staranował ten radiowóz i uciekł. Mógł to wyłączyć w ustawieniach 😛
Mam takiego Lexusa i gdyby nie system bezpieczeństwa niepozwalający uderzyć tyłem w inny samochód to już by dawno staranował ten radiowóz i uciekł. Mógł to wyłączyć w ustawieniach 😛
Tak tak przez biedronkę by przejechał i może przy okazji zakupy zrobił
przecież jak by strzelił to poszedł by siedzieć za morderstwo XD czy wy serio o tym nie wiecie ? to są własne są Pełowskie w sumie jak były Pisowskie to by skonczyło się tak samo.
Wytłumaczenie jest tylko jedno dla tych policjantów. Procedury po użyciu broni na służbie w Polsce są od zawsze raportowo problematyczne dla policjanta. Z wydarzenia pisze się 3 strony raportu, a z uzadadnienia użycia broni i zranienia napastnika 10 stron raportu, plus przesłuchania policjanta i rozmowa z psychologiem. Widzicie dlaczego złodziej nie dostał strzał w ręce, w ramię. W nogi raczej nie z racji życiowych tętnic.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie