Stój bo strzelam - obiecanki cacanki
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Nie chcę sie wymadrzac ale czy nie wystarczyło zadkac wydechu czymś np szmata przecież by zgasł i po problemie
A ja się nie dziwię, nie ma za bardzo jak próbować go postrzelić, przez okno gdzie gościu jest w pozycji siedzącej, gdzie ma celować tak, żeby go nie zabić?
Odj🤬by chwasta, a poszedłby siedzieć w naszym kartonowym kraju, to nie USA, gdzie c🤬jek z Lexusa zarobiłby kilka kulek i nie byłoby problemu.
To że nasza policja nie wie jak działać w takiej sytuacji świadczy tylko o tym, że u nas w kraju jest względnie spokojnie i nie ma u nas takich "akcji" na co dzień.
W USA taka sytuacja to chleb powszedni więc wiadomo, że policja ma wyrobione schematy i doświadczenie plus do tego jest bardziej chroniona prawem.
Ja w sumie z dwojga złego wolę nasze podwórko, czyli mało takich ekscesów i policja, która nie może strzelać w każdej sytuacji jak w USA, na ten moment tego nie potrzebujemy.
Z resztą w tym momencie dawanie naszej policji jakiejś większej swobody w działaniu to zły pomysł, bo odbije się to na zwykłych obywatelach.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaK🤬a jak to się ciężko ogląda. Co za przygłupy. Mogli już w niego suką wjechać, bo i tak bok rozj🤬i, to by nie uciekł. Macie darmowy scenariusz na film komediowy.